Home Gaming Crusader Kings III komt in 2020

Crusader Kings III komt in 2020

by Jos Vis

De veiligheid van een dynastie berust op de kwaliteit van zijn opvolgers. Een erfgenaam moet sterk zijn. Een erfgenaam moet vooruit denken. Erfgenamen moeten het toezicht op hun voorgangers verbeteren. Maar de meest succesvolle erfgenamen zijn degenen die voortbouwen op een reeds veilige basis.

Crusader Kings III is het vervolg op de klassieke Paradox Development Studio-game over middeleeuwse verovering, intriges, religie en groot drama. Het is een stevige stap in de richting van een nieuwe generatie grootse strategiegames, met nieuwe 3D-personagemodellen en een nog gedetailleerdere kaart. Crusader Kings III is ontworpen om de ervaring van Paradox-veteranen te verbeteren en verwelkomt meer voor jonge schildknapen. Het is een rijke omgeving voor een oneindig aantal nieuwe verhalen.

Crusader Kings III is gepland voor 2020 voor pc via Steam en wordt gelijk opgenomen in Xbox Game Pass voor pc.

“Crusader Kings III is een grootse middeleeuwse simulator waar je vrij bent om elke denkbare heerserfantasie te leven die we maar kunnen bedenken – maar niet zonder uitdaging.” Zegt Henrik Fåhraeus, de Game Director. “Het zien van zijn voorganger in populariteit explodeerde was zeer bevredigend, vooral gezien het feit dat gebruiksvriendelijkheid nooit ons primaire doel was. Nu hebben we de kans om een ​​nog groter publiek aan te spreken. ”

Crusader Kings III is de ultieme grootse rollenspelervaring.

  • Geef vorm aan je dynastie: leid unieke personages door de geschiedenis en kies levensstijlen die het best bij hun persoonlijkheid en je ambities passen.
  • Herschrijf middeleeuwse geschiedenis: dynastieën zullen veranderen en zich aanpassen aan veranderingen in familie en politiek, en religieuze overtuigingen zijn sterker onder controle.
  • Bouw een machtig koninkrijk: gebruik de angst van je vazallen voor jou als wapen of roep familiale verplichtingen op om onwillige familieleden te overtuigen zich te onderwerpen.
  • Ervaar High Drama: vreemder dan fictieverhalen springen van het scherm, terwijl personages tegen je plotten en gebeurtenissen je tot het uiterste drijven.
  • Leer terwijl je gaat: Begeleid advies om nieuwkomers te helpen navigeren door een rijke middeleeuwse wereld. Suggesties in de game wijzen je op paden die je misschien niet hebt overwogen.
  • The Usual Crusader Kings Fun: Houd een koppige raad in de rij, plan tegen je aanmatigende oom of trouw met het rijke hertogdom … oeps, ik bedoel vrome hertog of hertogin van je dromen.

Meer details over de functies van Crusader Kings III komen in de komende maanden.

Paradox Development Studios is blij om aan te kondigen dat de basisspel van Crusader Kings II nu gratis is op alle platforms waar het kan worden gekocht. CK2-spelers kunnen ons ook vergezellen op The Monarch’s Journey, een reeks aangepaste uitdagingen voor de game die in-game beloningen zullen ontgrendelen bij voltooiing.

Bereid je vertrouwde ros voor en verzamel je spandoeken. De troubadours zijn klaar om je liedjes te zingen. De pracht en intrige van de middeleeuwen keert terug in Crusader Kings III.

www.crusaderkings.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: