Home Gaming Crime Boss: Rockay City verschijnt op Steam

Crime Boss: Rockay City verschijnt op Steam

by Jos Vis

505 Games en ontwikkelaar INGAME STUDIOS kondigen met trots de Steam-release aan van Crime Boss: Rockay City, de live-service shooter voor georganiseerde misdaad die actiescènes, territoriumoorlogen en overdreven verwijzingen naar misdaadfilms uit de jaren 90 combineert.

De game is de afgelopen 12 maanden uitgebreid herzien, met talloze updates, verbeteringen en DLC. Spelers moeten tegen belachelijke kansen vechten in een explosieve territoriumoorlog om koning te worden van de criminele onderwereld. Navigeer door elke missie in je eigen speelstijl om doelen te voltooien en Rockay City één buurt tegelijk over te nemen, of bouw je team op in coöp, waar de inzet hoog is, maar de beloningen hoger.

“De Steam-release is de volgende stap om Crime Boss de ultieme game in het heisting-genre te maken. We hebben er zo hard aan gewerkt en uitgebreid naar feedback van de community geluisterd. We zijn verheugd om de wereld te laten zien welke veranderingen we hebben doorgevoerd en we hebben zoveel gepland voor 2024 en daarna”, aldus Jarek Kolář, Development Director bij INGAME STUDIOS.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x