Home Gaming Creëer je eigen kart en coureur in Crash Team Racing Nitro-Fueled

Creëer je eigen kart en coureur in Crash Team Racing Nitro-Fueled

by Pim, Sel

Fans van Crash Team Racing krijgen in Crash Team Racing Nitro-Fueled voor het eerst de kans om hun karts en personages aan te passen. In de net uitgekomen trailer, is te zien hoe spelers naar eigen voorkeur body’s, wielen, kleuren, banden en stickers kunnen combineren om hun eigen karts te vormen. Daarnaast zijn er karts uit Crash Tag Team Racing en personages uit Crash Nitro Kart beschikbaar. Hierdoor kan iedereen – zowel nieuwe fans als spelers die de game al in de jaren 90 speelden – de CRT-race van hun dromen beleven.

Naast de vele kart items, voegt hoofdontwikkelaar Beenox ook N. Sane karakter skins toe aan Crash Team Racing Nitro-Fueled. Dankzij deze skins kunnen spelers hun racehelden een eigen karakter geven en deze vervolgens tot leven te zien komen met de nieuwe podium-animaties. Zo wordt het vieren van je overwinning nog leuker! Ook zullen characters van Crash Nitro Kart speelbaar zijn in de nieuwe game.


Spelers verdienen nieuwe kart onderdelen en accessoires door het spelen van de Adventure modus en door het verzamelen van Wumpa Coins, waarmee ze los kunnen gaan in de Pit Stop area. De personage stats keren terug, inclusief de Beginner-, Intermediate- en Advanced klasse, precies zoals je je dat nog herinnert. Of je nu voor het eerst gaat racen of als veteraan je skills weer eens wilt showen, het wachten is bijna voorbij!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: