That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

Crash Team Racing Nitro-Fueled vol gas met gratis seizoenscontent

Na het passeren van de finish in Crash Team Racing Nitro-Fueled zijn de race-avonturen van ieders favoriete buideldier nog niet voorbij! Vandaag maken Activision en Beenox bekend dat kopers van de game kunnen rekenen op gratis Grand Prix seizoenscontent. De eerste Grand Prix verschijnt op 3 juli 2019 en levert nieuwe tracks, vrijspeelbare personages, karts en diverse aanpassingsitems voor alle spelers.

Tijdens een first-look van CTR TV hebben hosts Chick en Stew laten zien wat spelers van Grand Prix kunnen verwachten. De eerste track heet ‘Twilight Tour’ en neemt spelers mee op een reis door het Midden-Oosten. En dat is niet alles, ook maken Chick en Stew bekend dat met de eerste Grand Prix het personage Tawna naar het CTR-universum komt, als vrijspeelbaar personage. Bij elke Grand Prix worden nieuwe items en personages toegevoegd aan de Pit Stop-rotatie van de game, zoals leden van de Nitro Squad (eerder bekend als de Trophy Girls) tijdens het eerste seizoen. Deze racers komen uit verschillende regio’s van over de hele wereld om hun landen met snelheid en kracht te vertegenwoordigen! Chick en Stew laten fans weten welke content ze tijdens de twee volgende Grand Prix Seasons kunnen verwachten, waaronder het meest geweldige evenement van de eeuw… de komst van Spyro naar CRT!

“Crash Team Racing Nitro-Fueled is gemaakt om spelers op verrassende en spannende manieren plezier te laten beleven. De Grand Prix draagt daar aan bij door spelers steeds weer nieuwe uitdagingen in de game te bieden,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd van Beenox. “Crash Team Racing is een kenmerkende game uit de jaren negentig, die van invloed is geweest op de manier waarop spelers van kartracegames genieten. Deze traditie zetten we graag voort met Crash Team Racing Nitro-Fueled door spelers te verrassen met nieuwe content op nooit eerder vertoonde manieren – de race is absoluut nog niet voorbij bij het passeren van de finishlijn.”

Image

Crash Team Racing Nitro-Fueled bevat alle geremasterde tracks, personages en modes uit de originele CTR-game en nieuwe versies van alle tracks uit de originele CNK-game – allemaal speelbaar in HD! Daarnaast kunnen spelers via de in-game Pit Stop en Grand Prix-seizoenen ook racen met vrijgespeelde karts, personages en tracks uit CNK en content geïnspireerd op Crash Tag Team Racing, al het beste uit het hele Crash racing-universum! Ga lekker stunten, voltooi N. sane-gevechten, vind je weg door de adventure mode en race tegen vrienden of andere spelers in de online multiplayer-stand. Crash Team Racing Nitro-Fueled is vanaf  21 juni 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Coureurs die klaar willen zijn voor de start kunnen Crash Team Racing Nitro-Fueled nu pre-orderen.

Ga voor meer informatie over Crash Team Racing Nitro-Fueled naar crashbandicoot.com/crashteamracing. Fans worden ook uitgenodigd om Crash te volgen op TwitterFacebook en Instagram, en lid te worden van zijn YouTube-kanaal op YouTube.com/crashbandicoot.  

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE