Home Gaming Crash Team Racing Nitro-Fueled vanaf vandaag verkrijgbaar

Crash Team Racing Nitro-Fueled vanaf vandaag verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Crash is klaar voor de start, want Crash Team Racing Nitro-Fueled is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. En het wordt allemaal nog bonter, want op 3 juli klinkt het startschot voor de Grand Prix, met gratis seizoenscontent voor iedereen die de game aanschaft. Grand Prix biedt ieder seizoen een nieuwe thema-track en personages, karts en personalisatie items die spelers kunnen verdienen door online te spelen.  

De game is helemaal opnieuw ontwikkeld op basis van de originele Crash Team Racing-game zodat de personages, karts, tracks en arena’s geschikt zijn voor consoles met hd-graphics. Tijdens het racen kunnen de gemoederen hoog oplopen tussen diverse personages uit de Crash Bandicoot serie, inclusief Crash, Coco, Dr. Neo Cortex en anderen die de strijd aangaan met de egocentrische ‘Nitros Oxide’ die de planeet dreigt te vernietigen. De capriolen van Crash en zijn vrienden zijn te bewonderen terwijl ze elkaar beschieten met power-ups en door de bochten slippen van tracks uit de originele CTR-game. De legendarische kart-racer ondersteunt voor het eerst ook online-gameplay, net op tijd voor zijn 20e verjaardag.

“Het wachten is eindelijk voorbij en we zijn superblij dat fans nu hun eerste rondjes in Crash Team Racing Nitro-Fueled kunnen gaan racen,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben de game met zorg en aandacht ontwikkeld, zodat het voor zowel originele als nieuwe fans een prachtige kart-race ervaring is. We hebben met veel liefde een ervaring ontwikkeld die trouw blijft aan de originele CTR-games, maar ondertussen ook vol zit met nieuwe content en spelers meevoert naar een levendige, gedetailleerde wereld die nog niet mogelijk was op platforms van de eerste generatie!”

Image

Fans van Crash Team Racing krijgen in Crash Team Racing Nitro-Fueled voor het eerst in 20 jaar de kans om hun karts en personages aan te passen. De geremasterde game biedt spelers allerlei mogelijkheden om body’s, wielen, kleuren, banden en stickers te combineren en zo hun eigen karts te vormen. Zo kunnen alle spelers, zowel nieuwkomers als fans van de klassieker uit de jaren ’90, hun eigen droomvoertuigen creëren. 

“Bij het opnieuw uitbrengen van een geliefde game als Crash Team Racing zijn de kwaliteit, authenticiteit en community de belangrijkste pijlers waar het om draait”, zegt Michelle Fonseca, VP of Product Management en Marketing bij Activision. 

Naast de mogelijkheid om karts aan te passen, laat Crash Team Racing Nitro-Fueled spelers ook karakters aanpassen met maffe skins, zodat ze hun persoonlijke racehelden kunnen creëren. Ook nieuw in de CTR ervaring zijn de unieke podiumanimaties die voor bepaalde skins beschikbaar zijn. Zo wordt het vieren van je overwinning nóg geweldiger!

Image

Spelers kunnen personalisaties verdienen door levels uit te spelen in de Adventure modus. Ook online kunnen spelers Wumpa Coins verdienen, die ze in het Pit Stop gebied kunnen inwisselen voor nieuwe kart onderdelen en accessoires voor personages. Ook de personage-stats keren terug, inclusief de Beginner-, Intermediate- en Advanced klasse, precies zoals je je dat herinnert uit de originele game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: