Home Gaming Counter-Strike 2 is gelanceerd op Steam

Counter-Strike 2 is gelanceerd op Steam

by Pim, Sel

Eerder dit jaar aangekondigd, kreeg het spel van Valve een lancering in de zomer van 2023, en recente activiteit op sociale media door het bedrijf wees erop dat de release van het vervolg om de hoek was. Nu heeft het bedrijf bevestigd dat de free-to-play multiplayer shooter beschikbaar is om te downloaden en te spelen op Steam. Er is ook een lanceringstrailer uitgebracht om de release van het spel te vieren. Bekijk het hieronder.

Zoals eerder aangekondigd, is Counter-Strike 2 een gratis upgrade naar Counter-Strike: Global Offensive, wat betekent dat alle items van de laatste overgaan naar de voormalige. Valve heeft echter wijzigingen en verbeteringen aangebracht op verschillende gebieden, waaronder alle verlichtings- en technische upgrades van de Source 2-engine, een nieuw vaardigheidsbeoordelingssysteem en meer.

Dit komt als de grootste update die is gemaakt voor Counter-Strike sinds de lancering van Global Offensive meer dan een decennium geleden, in 2012. Je kunt Counter-Strike 2 nu downloaden en spelen op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d