Home Gaming Cosmonious High, Job Simulator en Vacation Suimulator zijn vandaag beschikbaar op PS VR2

Cosmonious High, Job Simulator en Vacation Suimulator zijn vandaag beschikbaar op PS VR2

by Jos Vis

Owlchemy Labs, de VR-studio achter enkele van de meest geliefde en bekroonde VR-titels, heeft vandaag aangekondigd dat Cosmonious High, Job Simulator en Vacation Simulator nu beschikbaar zijn op PlayStation VR2 (PS VR2). Cosmonious High, Job Simulator en Vacation Simulator kunnen op de PlayStation worden gekocht. Spelers die al in het bezit zijn van Job Simulator en Vacation Simulator op PlayStation VR ontvangen automatisch een gratis upgrade naar de PS VR2-versies.

“PS VR2 biedt een uitstekend platform om onze games tot leven te laten komen”, zegt Andrew Eiche, COOwl van Owlchemy Labs. “De verbeterde graphics, haptische feedback en audio-spatialisatie zorgen allemaal voor een werkelijk meeslepende VR-ervaring voor spelers. We wilden om onze fans te bedanken die de game hebben gekocht en gespeeld op PS VR met de gratis upgrade, zodat ook zij de volgende generatie verbeteringen kunnen ervaren.”

Cosmonious High is een buitenaards avontuur waarin spelers de rol aannemen van een Prismi, een unieke buitenaardse soort die zich aan elke situatie kan aanpassen en op hun eerste schooldag een noodlanding maakt. De school wordt geplaagd door mysterieuze storingen en chaos. Als Prismi passen spelers buitengewone buitenaardse vaardigheden aan om Cosmonious High in zijn oude glorie te herstellen, terwijl ze ook lessen volgen en vrienden maken met een eigenzinnige cast van personages.

Job Simulator is een originele virale multi-platinahit van VR, die zich afspeelt in een wereld waarin robots alle menselijke banen hebben vervangen. Mensen die terug willen naar de oude tijd van werken, kunnen een reeks werksimulaties ervaren – met een paar humoristische interpretaties van hoe mensen vroeger werkten. Job Simulator op PS VR2 bevat de gratis content-update ‘Infinite Overtime’, waarmee spelers een eindeloze nachtdienst kunnen draaien met eindeloze taken voor elke taak.

Vacation Simulator neemt spelers mee naar ‘Vakantie-eiland’ waar de robots de ware betekenis van ‘vrije tijd’ ontdekken. Het eiland is compleet met alles wat een gesimuleerde droomvakantie nodig heeft, inclusief activiteitenrijke bestemmingen en een kleurrijke cast van bots. Vacation Simulator op PS VR2 bevat de gratis content-update “Back to Job”, waarmee spelers achter Vacation Island’s Poolside Cabana staan om vakantiebots te bedienen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: