Home Gaming CORSAIR luidt het nieuwe tijdperk van AMD in met ondersteuning voor AMD Ryzen 7000 CPU’s

CORSAIR luidt het nieuwe tijdperk van AMD in met ondersteuning voor AMD Ryzen 7000 CPU’s

by Jos Vis

CORSAIR heeft vandaag aangekondigd dat het klaar is voor de nieuwe AMD Ryzen 7000-serie processors en bijbehorende moederbord-chipsets. Met een geheel nieuwe Zen 4 CPU-architectuur, leveren AMD Ryzen 7000 Series-chips een aanzienlijke prestatieverbetering ten opzichte van processors van de vorige generatie, en CORSAIR heeft de componenten om deze generatie-upgrade te ondersteunen. Degenen die een nieuw AMD-systeem willen bouwen, kunnen profiteren van de gratis online CORSAIR PC Builder om compatibele onderdelen voor hun nieuwe systeem op de shortlist te zetten.

CORSAIR heeft nauw samengewerkt met AMD in de aanloop naar de lancering van de AMD Ryzen 7000-serie en heeft zijn PC Builder-database al bijgewerkt met de nieuwe processors, zodat u binnen enkele minuten een onderdelenlijst voor een krachtige nieuwe AMD-pc kunt samenstellen. De CORSAIR PC Builder neemt de door jou gekozen CPU, grafische kaart en moederbord en controleert ze op compatibiliteit met een uitgebreide database van pc-onderdelen, en komt met een uitgebreide lijst van CORSAIR-onderdelen die gegarandeerd werken met je systeem. fans, tot een PSU die geschikt is voor uw build en zelfs RGB-verlichting, de CORSAIR PC Builder neemt het giswerk weg bij het bouwen van uw nieuwe Ryzen 7000-serie aangedreven pc. De CORSAIR PC Builder is zelfs in staat om de geselecteerde onderdelen intelligent te optimaliseren, zodat u niet te veel geld uitgeeft aan uw build of een bottleneck vormt met een niet-overeenkomende component.

CORSAIR is ook klaar voor de lancering met een breed scala aan producten om uw nieuwe CPU te ondersteunen. AMD Ryzen 7000-serie maakt gebruik van de volgende generatie AM5-socket, die al compatibel is met alle huidige CORSAIR alles-in-één vloeibare CPU-koelers die AM4 ondersteunen, inclusief de veelzijdige ELITE LCD-serie, de ultraheldere ELITE CAPELLIX-serie, en de prestaties -gestuurde RGB ELITE-serie. Met de gevierde CORSAIR-koeling beheert uw pc de hitte geruisloos terwijl u profiteert van de volgende generatie AMD CPU-prestaties.

AMD Ryzen-processors uit de 7000-serie ondersteunen het nieuwste DDR5-prestatiegeheugen, wat enorme verbeteringen met zich meebrengt in frequentie, bandbreedte en potentiële capaciteit. CORSAIR zal een compleet assortiment prestatiegericht DDR5-geheugen aanbieden, specifiek geoptimaliseerd en uitgerust voor compatibiliteit met AMD Ryzen 7000-serie processors. Zoek later deze maand naar een volledige CORSAIR AMD DDR5-aankondiging.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: