That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch, PC, PS4, Steam, Trailer, Xbox One

Cooler en Android 17 nu beschikbaar voor Dragon Ball FighterZ

BANDAI NAMCO Entertainment Europe is trots twee nieuwe speelbare personages te kunnen bevestigen voor de line-up van DRAGON BALL FighterZCooler en Android 17. De twee personages zijn vanaf 28 september 2018 ook verkrijgbaar als DLC voor Nintendo Switch.

Morgen verschijnt er voor alle spelers ook een gratis update van de game. Deze update bevat de nieuwe Galactic Arena, nieuwe levels voor Ranked Match (inclusief het hoogste Zen-Oh level), avatars, stamps en outfits in Halloween stijl.

Bekijk de Free Update trailer hier:

Daarnaast worden nieuwe 1v1 en 2v2 gameplay opties beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC.

De eerder aangekondigde nieuwe personages, Cooler en Android 17, zijn vanaf morgen verkrijgbaar. Deze personages zijn verkrijgbaar als standalone DLC en als onderdeel van de FighterZ Pass. Android 17 is een bliksemsnel personage, die zijn snelheid gebruikt om door de verdediging van zijn tegenstander te breken. Cooler is daarentegen een logge vechter die vertrouwt op zijn superieure kracht om alle tegenstanders te verslaan. Spelers kunnen nu aan de slag met deze nieuwe personages en het gevecht naar een nieuw level brengen.

DRAGON BALL FighterZ verschijnt op 28 september voor NINTENDO Switch en is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation®4, en PC via STEAM.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE