Home Gaming Contraband schijnt intern vertraagd te zijn met een jaar

Contraband schijnt intern vertraagd te zijn met een jaar

by Mark van Truijen

Er is een hele lijst met aankomende titels van Xbox Games Studios die al geruime tijd geleden zijn aangekondigd met CG-teasers en sindsdien niets meer van zich hebben laten horen. Contraband, de coöperatieve open wereld heist-game van Avalanche Studios, is er daar een van. De game werd een paar jaar geleden aangekondigd en sindsdien is er volledige radiostilte, hoewel er mogelijk nieuwe details over de ontwikkeling zijn opgedoken.

In een recente aflevering van de GameOnDaily-podcast beweert Xbox-insider Colteastwood dat Contraband intern vertraging heeft opgelopen, waarbij Avalanche Studios “nog een heel jaar” nodig heeft voor het project in vergelijking met wat aanvankelijk werd geprojecteerd.

Natuurlijk zijn vertragingen in games geen zeldzaamheid en dit zou niet de eerste keer zijn dat we horen over een vertraging voor Contraband zelf. Vorig jaar werd beweerd dat de game oorspronkelijk gepland stond om in 2022 uit te komen, maar intern met een jaar moest worden uitgesteld.

Of Contraband zal verschijnen tijdens de aankomende Xbox Games Showcase over een paar weken, valt nog te bezien, maar hopelijk heeft Microsoft op zijn minst een korte update over de game en hoe de ontwikkeling ervan verloopt om te delen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: