Home Gaming Conan Exiles komt met een nieuw seizoen

Conan Exiles komt met een nieuw seizoen

by Sven

Terwijl Conan Exiles: Age of Sorcery tot een einde komt, roert Funcom de trom voor de Age of War, het volgende seizoen van gratis content-updates en betaalde cosmetische items die op 22 juni naar het spel komen. Om dit nieuwe tijdperk in te luiden, werp een blik op de gedurfde nieuwe kunst voor het spel, die een glimp geeft van de komende chaos.

Gewapend met staal in plaats van tovenarij marcheert een eeuwenoud rijk naar de Verbannen Landen, hongerig naar goud. Het verhaal van de Age of War omvat een grootschalige militaire invasie van de Verbannen Landen via drie grote updates, elk vergezeld van een Battle Pass boordevol cosmetische items.

In minder dan een jaar heeft Age of Sorcery een enorme hoeveelheid nieuwe gratis content toegevoegd in drie grote updates, waaronder het tovenaarsysteem, herontwerp van bouwen, herziening van attributen, nieuwe ontmoetingen, het vormgeven van golems, nieuwe personages en verhalen, en een enorme herontwerp van het Journeysysteem. Nu, met de Age of War Roadmap, werp een blik op wat er nog gaat komen.

In Age of War – Hoofdstuk Een, verzamel schatten uit de landen en toon ze in je privékluis, creëer en pas je eigen clanembleem aan om het op vlaggen en schilden weer te geven.

Na Age of War – Hoofdstuk Een zal Conan Exiles belangrijke toevoegingen zien, zoals verbeterde en uitgebreide zuiveringen, in te huren huurlingen en verbeterde vijandelijke AI, met als hoogtepunt een PvE-raid waar spelers terugslaan tegen de Stygische invasie. Dit zijn de belangrijkste functies die eraan komen in Age of War, maar er wordt nog veel meer onthuld.

Het eerste hoofdstuk van Conan Exiles: Age of War zal op 22 juni verschijnen op pc, PlayStation 4, Xbox X|S, Xbox One en Xbox Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: