Home Gaming Company of Heroes 3 – Relic’s 25e verjaardagsviering

Company of Heroes 3 – Relic’s 25e verjaardagsviering

by Jos Vis

Als onderdeel van de viering van het 25-jarig jubileum brengt Relic Entertainment de fan-favoriete gratis te spelen minigame Armor of Heroes opnieuw uit op Steam, waarmee je de controle krijgt over je eigen tank in verhitte multiplayer-vuurgevechten.

Daarnaast is Relic verheugd aan te kondigen dat de Company of Heroes-franchise nu te koop is op Steam van maandag 20 juni tot donderdag 23 juni 2022. Company of Heroes 2 krijgt 80% korting, terwijl uitbreidingen 75% – 80 bedragen. % uit. De Dawn of War-franchise is eveneens tot 85% korting.

Armor of Heroes is een arcade-achtig spel voor 1-4 spelers dat je het commando geeft over je eigen WWII-tank en je uitdaagt om je drie tegenstanders aan gruzelementen te schieten. Armor of Heroes debuteerde oorspronkelijk in 2020 als onderdeel van SEGA’s 60e verjaardag en was slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. De game bevat negen verschillende modi, waaronder King of the Hill, Last Man Standing en klassieke deathmatch. Vier even verschillende kaarten zorgen ervoor dat je altijd een nieuw gevecht in handen hebt. Als je Armor of Heroes downloadt tijdens het verkoopvenster, mag je het voor altijd bewaren.

Er komt echter nog veel meer uit de Company of Heroes-franchise. We maken ons op voor Company of Heroes 3, het ultieme pakket van actie, tactiek en strategie. Neem de leiding in het heetst van de realtime strijd en voer vervolgens het bevel als generaal die de algehele campagne leidt waarbij elke beslissing ertoe doet. Overweldig je tegenstanders met nieuwe en bekende facties, eenheden en internationale gevechtsgroepen. Voer het bevel over grond-, lucht- en zeestrijdkrachten en bouw bevoorradingslijnen om vijandelijke opmars te verpletteren op de nieuwe Dynamic Campaign Map – geen twee playthroughs zijn ooit hetzelfde!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: