That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Series, TV

Coming of age-film The Only Living Boy In New York vanaf 13 februari op DVD

Wat gebeurd er als je als net afgestudeerde jongen er achter komt dat je rijke vader een affaire heeft met een bloedmooie, jongere vrouw? Thomas besluit om op onderzoek uit te gaan en moet daarbij uitkijken dat hij niet geobsedeerd raakt door de minnares van zijn vader. Tel daar de onbeantwoorde liefde voor zijn beste vriendin, een depressieve moeder en de soundtrack van Simon & Garfunkel bij op en je hebt het recept voor The Only Living Boy in New York. De heerlijke ‘coming of age’-film is vanaf 13 februari verkrijgbaar op DVD.

Synopsis
Thomas (Callum Turner), een pas afgestudeerde jongen met schrijversambities heeft zijn plek in de wereld nog niet helemaal gevonden. Ingeklemd tussen een succesvolle vader (Pierce Brosnan), depressieve moeder (Cynthia Nixon) en het meisje van zijn dromen dat ‘gewoon vrienden’ wil zijn, mijmert hij over het leven. Hij wordt daarin bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges) die hem regelmatig van drank en vaderlijke adviezen voorziet. Alles verandert wanneer Thomas ontdekt dat zijn vader een affaire heeft met de bloedstollende schoonheid Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn fragiele moeder beschermen, maar raakt geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. 

The Only Living Boy in New York doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.

TOLBINY cms still.jpg 

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE