That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS

Classic Superman nu in Injustice 2 voor mobiel

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios vieren de 80e verjaardag van Superman in Injustice™ 2 voor mobiel door Classic Superman aan de lijst toe te voegen. Het nieuwe personage is geïnspireerd op Supermans allereerste verschijning in Action Comics #1, inclusief rode onderbroek! Classic Superman is een eerbetoon aan de eerste verschijning van het culturele idool 80 jaar geleden en beschikt over unieke gevechtstechnieken die het verweer van de tegenstander afzwakt en schade toebrengt aan het hele team.

De jubileumviering gaat verder met een speciaal in-game evenement waarin Classic Superman de populaire spelmodus, de Arena, gedurende beperkte tijd binnenvalt. Classic Superman zal niet aan elke strijd deelnemen, maar als hij deelneemt kunnen spelers heldenscherven in de wacht slepen als ze hem verslaan.

        ClassicSM_screenshot01.jpg            ClassicSM_screenshot03.jpg

Injustice™ 2 voor mobiel is ontwikkeld door het bekroonde team van NetherRealm Studios. Iconische DC-superhelden en -schurken nemen het tegen elkaar op in spannende 3-tegen-3 gevechten. Injustice™ 2 voor mobiel is gratis verkrijgbaar in de App Store voor iPad en iPhone en in Google Play voor Android-apparaten. Fans kunnen Injustice™ 2 voor mobiel volgen op Twitteren Facebook.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE