Home Gaming Cities: Skylines 2 onthul de plannen, eerste DLC in 2024

Cities: Skylines 2 onthul de plannen, eerste DLC in 2024

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Colossal Order heeft zijn routekaart onthuld voor post-launch content voor Cities: Skylines 2, en kondigt ook aan dat het de DLC van het spel uitstelt tot 2024. De release routekaart onthult dat het eerste stuk DLC voor het spel, het Beach Properties Asset Pack, gepland staat voor release in Q1 2024.

CEO Mariina Hallikainen heeft uitgeweid over de beslissing van de studio om de DLC voor het spel uit te stellen, en richt zich in plaats daarvan op het uitbrengen van updates die de prestaties van het spel verbeteren, en de ontwikkeling van de mods editor van het spel prioriteren. Hallikainen stelt op de officiële forums van de studio dat de huidige ontwikkelingsprioriteiten, in volgorde, prestatieverbeteringen, bugfixing en modding ondersteuning zijn.

Hallikainen stelt ook dat, zodra de PC-versie is waar de studio wil dat het is, de ontwikkeling dan zal worden gericht op de console release en DLC voor Cities: Skylines 2.

Eerder deze maand onthulde Hallikainen dat, terwijl Colossal Order nog steeds werkt aan het verbeteren van de prestaties en het oplossen van bugs in Cities: Skylines 2, het tempo van updates vooruit zal langzamer zijn, met de studio die ervoor kiest om grotere updates met meer fixes uit te brengen in plaats van kleinere, snellere updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: