Home Gaming Chocobo GP racet in 2022 naar de Nintendo Switch

Chocobo GP racet in 2022 naar de Nintendo Switch

by Pim, Sel

SQUARE ENIX LTD kondigt vandaag aan dat Chocobo GP, een spannende nieuwe kartrace-ervaring in het Chocobo-universum, in 2022 voor de Nintendo Switch™ verschijnt.

Spelers kunnen in de game met Chocobo en andere geliefde personages uit de franchise deelnemen aan spannende races op uitdagende banen die voeren door bekende locaties uit de Chocobo- en FINAL FANTASY®-serie. Beleef een nieuwe reis met Chocobo en vrienden die deelnemen aan een racetoernooi om een ongelooflijke prijs te winnen: de winnaar mag alles wensen wat zijn of haar hart begeert!

YouTube video

Spelers kunnen uitkijken naar verschillende spannende features van Chocobo GP, inclusief:

  • Diverse gamemodes – Speel verschillende spelvarianten inclusief Story en Custom Races. Daarnaast kun je genieten van spannende survivalraces in een afvalschema-toernooi, dat plaats biedt aan maximaal 64 spelers. Sommige modes ondersteunen ook online en/of lokale multiplayer.
  • Spannende tracks – Race door gevarieerde omgevingen die zijn geïnspireerd door de Chocobo- en FINAL FANTASY-series, inclusief Cd’s Test Track, de Streets of Alexandria en Zozo and the Gold Saucer.
  • Vele geliefde personages – Spelers kunnen kiezen uit vele geliefde personages uit de Chocobo-serie.
  • Verzamel magicite – Spelers kunnen botsen met de magische eieren die over de diverse banen zijn verspreid om magicite te verzamelen. Met deze magicite kunnen spelers verschillende soorten magie, zoals Fire of Aero, tegen andere coureurs gebruiken om ze te snel af te zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: