Home Gaming Children of Morta nu ook te spelen op je PS4 en Xbox One

Children of Morta nu ook te spelen op je PS4 en Xbox One

by Jos Vis

Children of Morta, de verbluffende indie-hit die in september op de pc werd uitgebracht, is vanaf vandaag beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4! Ontwikkelaar Dead Mage en uitgever 11 bit studio’s zetten hun missie voort om de harten van mensen een slag te laten overslaan met hun actievolle verhaal over een buitengewone familie van helden en de banden die hen samenbinden. Deze RPG biedt een interessante benadering van karakterontwikkeling en biedt hack n ‘slash-gevechten tegen hordes vijanden in procedureel gegenereerde kerkers, grotten en landen om de komende corruptie te stoppen. Children of Morta is vandaag beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4 digitale winkels voor € 21,99.

Dankzij een samenwerking met Merge Games zijn de retailversies van de consoleversies beschikbaar op 22 november en kunnen ze nu worden gereserveerd op Xbox One en Playstation 4 voor € 29,99 en op Nintendo Switch voor 34,99 €. Voor gamers die van extra pittige limited editions houden, zijn er PlayStation 4 en Nintendo Switch Signature Editions met een pocket artbooken meer voor respectievelijk € 44,99 en € 50,00.

GAMEPLAY

Het is een unieke mix van de actie-avontuur RPG, rogue-lite en hack- en slash-genres. Level up en ontwikkel niet alleen individuele personages, maar het hele gezin als geheel. Er is geen permadeath en je kunt familieleden wisselen.

VERHAAL

Het verhaal speelt zich af in een ver land, maar heeft te maken met thema’s en emoties die we allemaal gemeen hebben: liefde en hoop, verlangen en onzekerheid en het verlies en opoffering dat we willen doen om degenen te redden waar we het meest om geven. Uiteindelijk gaat het om een ​​familie van helden die tegen de naderende duisternis staan.

DUNGEON CRAWLING

Alle dungeons in het spel worden procedureel gegenereerd, wat betekent dat hun lay-out bij elk avontuur anders is. Er zijn twee tot vier niveaus in elke kerker, met een uniek eindgevecht aan het eind. Je kunt altijd teruggaan naar de vorige kerkers om extra XP te krijgen of alle side quests te voltooien.

KARAKTERS & VAARDIGHEDEN

Variërende aanvallen, magische spreuken, blokken, verdovingen, ontwijkingen en passieve vaardigheden – het is allemaal voor jou om te ontdekken, ontgrendelen en upgraden. U kunt kiezen uit zes verschillende familieleden, elk met unieke vaardigheden. De vader, John – een beschermende krijger met een zwaard en schild. De oudste dochter Linda – een precieze boogschutter. Kevin – een stille jager uitgerust met dodelijke dolken. Lucy – een levendige en gewaagde brandweerman. Mark – een mindful vechtsportvechter. Ten slotte, Joey, die zijn vijanden kapot slaat met een voorhamer.

KUNSTSTIJL

Een combinatie van handgeschilderde pixelart en frame-voor-frame animaties gecombineerd met moderne verlichtingstechnieken brengen de prachtig gevaarlijke wereld van Children of Morta tot leven!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d