Home Gaming Chessplosion is schaken en Bomberman in één

Chessplosion is schaken en Bomberman in één

by Jos Vis

CT Matthews, een solo-ontwikkelaar, is superhyped omdat zijn nieuwste game, Chessplosion, een mix van Chess en Bomberman, vandaag beschikbaar is op Steam.

Chessplosion is een arcade-actiepuzzelspel waarin je bommen in de vorm van een schaakstuk laat vallen om kettingreacties te creëren en tegenstanders in de val te laten lopen. Versla vijanden en eindbazen in Adventure Mode, breek doelen met beperkte bommen in Puzzle Mode, ontwijk explosies in Survival Mode of vecht tegen vrienden en AI in Battle Mode.

YouTube video

Avontuurmodus
Versla verschillende soorten vijanden en eindbaasgevechten in Adventure Mode, geïnspireerd op de bewegingspatronen van schaakstukken. Vermijd het aanvallen van Rooks, word niet neergeschoten door de diagonale projectielen van de bisschoppen en pas op voor stampende ridders.

Puzzelmodus
Los meer dan 100 puzzels op in Puzzle Mode, door beperkte bommen te gebruiken om een ​​kettingreactie te veroorzaken en de doelen te breken. Zorg ervoor dat je niet zelf in de ontploffing komt te zitten!
Overlevingsmodus
Ontwijk explosies in Survival Mode, waarin je het opneemt tegen golven van lastige bompatronen. Het begint eenvoudig genoeg, maar tegen het einde ontwijk je de explosies van de bullet hell Queen en los je schaakpuzzels in realtime op.

Gevechtsmodus
Neem het tegen elkaar op in Battle Mode, of vecht tegen de AI of tegen andere spelers in lokale of online multiplayer (met rollback-netcode). Als je iets anders wilt dan de reguliere Free For All Battles of Team Battles, kun je in de Tennis Battle-modus bommen over de middenlijn gooien om bompatronen te creëren die je tegenstander kan ontwijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: