Home Gaming Chaos Campaign Expansion Battlefleet Gothic: Armada 2 vanaf vandaag verkrijgbaar

Chaos Campaign Expansion Battlefleet Gothic: Armada 2 vanaf vandaag verkrijgbaar

by Jos Vis

Battlefleet Gothic: Armada 2 krijgt vandaag een Titanen-grote zending vol met tientallen uren nieuwe content met de nieuwe Chaos Campaign Expansion. Naast de al indrukwekkende reeks van drie grote campagnes, voegt deze uitbreiding de Chaos-factie toe als een speelbare campagne, waarmee je alle Aegis Ocularis kunt verslaan voor de glorie van de vier Chaos-goden. Gebruik hun krachten en gunsten om het Imperium en hun ongelukkige bondgenoten te verpletteren terwijl je de glorie voor jezelf opeist.

Samen met de Chaos-campagne verschijnt de niet minder belangrijke campagne-update. Deze update is gratis voor alle spelers en verrijkt elke campagne met aanvullende secundaire doelen op elke map, waardoor het spel aanzienlijk wordt gediversifieerd. Dit wordt verder uitgebreid door nieuwe campagne-instellingen, waarmee je elk aspect van de campagne kunt aanpassen aan jouw verschillende speelstijlen, met enorm variabele moeilijkheidsgraden. Dit omvat grotere vloten, voordelige opties of het uitschakelen van bepaalde functies voor een meer verhaal gedreven ervaring. Lees meer in onze Community-update.

De uitbreiding biedt ongelooflijke waarde voor tientallen uren nieuwe inhoud, een heel nieuw verhaal, nieuwe missies, nieuwe campagnemechanismen en nog veel meer. De Chaos Campaign Expansion is de grootste update tot nu toe voor Battlefleet Gothic: Armada 2, alleen mogelijk dankzij de toewijding en voortdurende feedback van de community. Download het vandaag nog op Steam voor € 12,99, met de gratis Campagne-update die vandaag ook voor alle spelers wordt gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: