Home Gaming Champions of Anteria nu verkrijgbaar

Champions of Anteria nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Vanaf gister is Champions of Anteria™, een nieuwe tactische, real-time strategy game van Blue Byte, een Ubisoft studio, verkrijgbaar als download op Windows PC voor €29,99.

In dit nieuwe avontuur reizen spelers af naar het magische fantasieland Anteria. Daar moeten zij strategisch omgaan met de krachten van vijf Champions om vijanden te verslaan en het koninkrijk terug te winnen. Gevecht na gevecht moeten de Champions Anteria’s gebieden ontdoen van vijandige facties. Dit doen ze door monsters en dodelijke bazen te bestrijden in onvoorspelbare omgevingen, die spelers uitdagen om de Active Pause modus te gebruiken en hun tactieken continu te blijven aanpassen.

Spelers kiezen hun eigen pad naar de overwinning door ervoor te kiezen om een aangrenzend gebied te bevrijden of een eigen gebied te verdedigen. Voor iedere missie kiezen spelers drie van de vijf Champions, elk met de krachten van één van de elementen water, vuur, metaal, natuur of bliksem, om mee te strijden. Strategisch nadenken over de krachten die je meeneemt naar het strijdtoneel is essentieel. Het strategische vechtsysteem stelt spelers in staat de game op ieder gewenst moment te pauzeren om hun speelstijl aan te passen en voorzichtig de volgende stappen van hun drie Champions uit te stippelen. Tussen de missies door kunnen spelers hun Champions trainen en krachtige nieuwe uitrustingen maken dankzij het managementsysteem van de hoofdbasis. Dankzij de innovatieve mix van gameplay, de verhaalgedreven singleplayerervaring en de focus op keuzevrijheid, biedt Champions of Anteria een frisse kijk op het RTS genre.

Om Champions of Anteria aan de te schaffen, bezoek je: http://store.ubi.com/champions-of-anteria-tm-/573b0551ef3aa5a4478b4567.html

Een gratis demo van Champions of Anteria is beschikbaar op Uplay en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x