Home Gaming Catherine: Full Body dringt je dromen binnen op 3 september 2019

Catherine: Full Body dringt je dromen binnen op 3 september 2019

by Sven

Bereid je voor, de meest verdraaide liefdesdriehoek van het spel veranderd in een liefdesvierkant wanneer Catherine: Full Body 3 september 2019 uitkomt op PS4. 

Catherine: Full Body kenmerken:

  • Een Full-Bodied Remaster: Het boeiende verhaal van het in 2011 bekroonde Catherine komt terug in Catherine: Full Body – groter en beter dan ooit. Verbeterde visuals en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en nog veel meer staat je te wachten in dit nieuwe verleidelijke pakket.
  • Van liefdesdriehoek naar liefdesvierkant: Ontdek gloednieuwe verhaallijnen rondom de komst van de het mysterieuze meisje met geheugenverlies, Rin. Tientallen nieuwe cutscenes en geanimeerde cinematics zijn toegevoegd om nog dieper in Vincents ingewikkelde leven én verleden te graven.
  • Raadselachtige puzzels: Op zoek naar een uitdaging? Catherine: Full Body bevat meer dan 500 puzzels, twee keer zoveel als het originele spel! Bovendien voegt de ‘Arrange Mode’ complex gekoppelde blokken toe aan de eens bekende niveaus, waardoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om ze te overwinnen.
  • Het is geen vreemdgaan – Gewoon van plan om van het verhaal te genieten? ‘Safety Mode’ geeft spelers de mogelijkheid om elke puzzel over te slaan, zodat je achterover kunt leunen en kunt genieten van het tragische verhaal van Vincent.

Stemmen zo soepel als fijne wijn
Catherine: Full Body beschikt over een aantal gloednieuwe cutscenes, geanimeerde cinematics en geheel nieuwe vertakkende verhaallijnen. ATLUS is verheugd om aan te kondigen dat de volledige stemmen cast van de originele Catherine hun terugkeer zal maken in deze nieuwe editie, waaronder: 

  • Troy Baker als Vincent, ons gekwelde hoofdpersoon
  • Laura Bailey als Catherine, het flirtende en betoverende meisje van Vincents dromen
  • Michelle Ruff als Katherine, Vincents vriendin met plannen om met hem te settelen
  • Brianna Knickerbocker als het nieuwe centrale karakter, Rin, het mysterieuze meisje met geheugenverlies dat op een dag plotseling in Vincents leven opduikt, waardoor zijn leven mogelijk voor altijd verandert.
  • …en nog veel meer!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: