Home Gaming Cat Quest: Pirates of the Purribean verschijnt volgend jaar

Cat Quest: Pirates of the Purribean verschijnt volgend jaar

by Pim, Sel

Ontwikkelaar The Gentlebros en uitgever Kepler Interactive hebben vandaag de terugkeer aangekondigd van een episch kattenavontuur in Cat Quest: Pirates of the Purribean, het nieuwste deel in de miljoenen verkopende serie dat in 2024 naar PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC (via Steam) komt.

Bekijk hier de aankondigingstrailer:

In Cat Quest: Pirates of the Purribean, neem de rol aan van een stoere poespiraat terwijl je door een 2.5D piratenthema open wereld vaart. In een archipel vol vervelende Pi-ratten op zoek naar de Noordster – een lang verloren mythische schat – neem je je eigen schip om de gevaarlijke zeeën te doorkruisen en naadloos te wisselen tussen de golven en de kust. Of je nu als solo-avonturier speelt of samen met een vriend in lokale coöp, de Purribean zit vol gevarieerde kerkeravonturen en prachtige biome’s om vrij te verkennen.

Van het afvuren van kanonskogels tot het afschieten van elementaire projectielen, je eigen piratenschip zal je voorzien van de beste piratenwaardige gereedschappen om zelfs de meest vurrukkelijke vijanden te verslaan. Op het land beheers je het nieuw verfijnde vechtsysteem van het spel om de zwermende Pi-ratten in elke hoek van de archipel te overwinnen. Met een scala aan nieuwe wapens en spreuken om in je klauwen te krijgen, stelt de nieuwe wapenwisselmechaniek je in staat om snel tussen wapens te wisselen en geweldige aanvalcombo’s te creëren.

Maak je klaar om uit te varen! Cat Quest: Pirates of the Purribean staat gepland voor lancering op PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC (via Steam) in 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: