Home Gaming CampZone 2019 wordt duurzamer met groen internet

CampZone 2019 wordt duurzamer met groen internet

by Jos Vis

Van 26 juli tot en met 5 augustus is Veghel dé vakantieplek waar je duurzaam jouw favoriete games speelt. Omdat CampZone zich ervan bewust is dat internetgebruik veel energie kost, is ervoor gekozen de bezoekers van groen internet van SNLR te voorzien. Games zoals PlayerUnknown’s BattleGrounds, Rocket League en Overwatch worden dit jaar gespeeld via glasvezel met groen internet. 

Naast de verduurzaming van het evenement, maakt de organisatie bekend dat de nieuwste game van Studio Erikson tijdens CampZone te spelen is: Fromto. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst deze indiegame en kan deelnemen aan de speciale competitie die gehouden wordt tijdens CampZone. Fromto van Studio Erikson is een persoonlijk project van een vader en zijn twee kinderen, die het artwork hebben gemaakt. In deze 2D sandbox game van Nederlandse bodem racen spelers om de beurt op een onafgemaakte racetrack. Door strategisch te denken, sluiproutes en gemene valstrikken te maken, proberen spelers de overwinning te behalen.

Tussen het gamen door kunnen bezoekers deelnemen aan vele andere activiteiten. Nieuw dit jaar is Real-Life Pong. Door te trekken aan touwen, besturen twee spelers een echte paddle waarmee de bal teruggespeeld wordt. Terug van weggeweest is de hilarische Blobby Volley competitie, volleybal als een gekleurde, vormloze entiteit. Wie weet deze CampZone klassieker dit jaar te winnen? Ook zijn er verschillende cosplay competities waaraan deelgenomen kan worden en is er Archery tag en Live Cluedo om actief in contact te komen met de andere bezoekers.

CampZone is de vakantiebestemming voor gameliefhebbers. Twijfel je nog? Deze video overtuigt je wel: https://bit.ly/2vZneN3

 P1170159.JPG
 IMG_8135.JPG
 IMG_7799.JPG

CampZone 2019 

Datum: 
26 juli tot en met 5 augustus 2019
Locatie:Corridor, Veghel
Voorverkoopprijs:
Meerdere tickettypes beschikbaar. Prijs varieert van € 49,00 tot € 279,00.
Een dagje langskomen is ook mogelijk voor € 10,00. Kijk voor de actuele ticketprijs op www.campzone.nl

CampZone wordt georganiseerd door Duh-Events en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Meierijstad en Rabobank.

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.campzone.nl 

Over CampZone
CampZone is het grootste outdoor gaming event van Nederland en vindt elk jaar plaats in juli en augustus. Bezoekers nemen hun eigen PC of gameconsole en tent mee en genieten elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft. Naast gamecompetities wordt er dagelijks een afwisselend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo en verschillende teamsport-competities. CampZone trekt jaarlijks duizenden bezoekers en vindt dit jaar voor de 19e keer plaats. CampZone wordt georganiseerd door Duh-Events en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Meierijstad en Rabobank. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: