That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Camarilla factie onthuld voor Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Paradox Interactive heeft een nieuwe factie onthuld waar spelers zich bij aan kunnen sluiten of lijnrecht tegenover kunnen staan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2De Camarilla. De Kindred facties van Seattle zijn groepen vampiers met hun eigen motieven en doelen, die allemaal strijden voor controle over de stad. Sommigen beginnen net, terwijl anderen een lange geschiedenis hebben. Wie succesvol de controle weet te ontfutselen van anderen bepaalt de toekomst van The Emerald City.

Lees verder voor meer informatie over deze factie, of bekijk hier de Stronghold en unieke Camarilla poster.

“In tegenstelling tot wat je misschien denkt, houd ik van vijanden hebben. Het houdt me…voorzichtig; houdt me creatief. Er is geen toekomst weggelegd voor zelfingenomen leiders.” – Alec Cross

Seattle is dé plek voor de lucratieve tech-industrie en het bedrijfsleven, waar de Camarilla zeker de vruchten van plukken. Onder leiding van Prince Cross heeft deze factie de afgelopen 20 jaar deze gemeenschap geholpen en het financiële succes van de stad naar de 21e eeuw gebracht. De Camarilla zijn diep geworteld in het bedrijfsleven van Seattle; de leden bestaan uit CEO’s, softwaremagnaten, bankiers, venture capitalists, politici en andere leden van de maatschappelijke elite. Deze Kindred factie beïnvloedt de stad niet alleen vanaf de donkere straten, maar ook vanuit de directiekamers in hoge wolkenkrabbers.

Dit is deels te danken aan de evenwichtige leiding, het zakelijk inzicht en de organisatorische krachten van Prince Cross. De Prince is goed in het sluiten van belangrijke allianties, maar ook hoe veel macht hij aan vampiers kan geven zonder dat ze in opstand komen. Een leider die onderhandelingen en strategie verkiest over brute kracht en geweld. Zijn politiek beleid draait om stabiliteit, welvaart en het ophouden van de Masquerade.

Op dit moment is de vrede bewaren het belangrijkst voor Prince Cross en de Camarilla. Hoewel andere Kindred-gemeenschappen in andere steden het afgelopen decennium geleden hebben, heeft hij de vampiers van Seattle geholpen. Als hij dit kan volhouden en een nog grotere voet aan de grond krijgt in de machtsstructuur van de stad, zou hij misschien de aandacht van de  ouderen aan de top van de Camarilla kunnen trekken.

Bepalende kenmerken
·         Krachtspelers – Weinig steden hebben een vampierelite die zo rijk is als Seattle. In deze verfijnde groepen laat de controle die je gekocht hebt je échte waarde zien.
·         De ivoren toren – De Camarilla van Seattle zit verstrikt in een vicieuze politieke dans zoals die zelden buiten de Quote 500 gevonden wordt: de woorden van je superieuren zijn wet; de wensen van je ondergeschikten zijn niets.
·         The Long Game – Na 20 jaar aan de top is elk lid van de factie zich nog steeds zeer bewust dat ze het grootste doelwit van de stad zijn. Tot dusverre zijn ze erin geslaagd om alles te doen om een stap voor te blijven, door voorzichtig te blijven en onderlinge fouten nooit te tolereren.
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE