Home Gaming ‘Call of Duty: Warzone 2 krijgt optie om te ondervragen’

‘Call of Duty: Warzone 2 krijgt optie om te ondervragen’

by Jos Vis

Elk jaar komt er een nieuwe Call of Duty uit en dit jaar zelfs twee! Call of Duty: Modern Warfare is de opvolger van Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone 2… je raadt het al, de opvolger van het gratis te spelen Call of Duty: Warzone. Beide games komen later dit jaar naar pc en consoles en moeten de Call of Duty-fan weer een jaartje zoet houden.

Natuurlijk komen er inmiddels allerlei geruchten voorbij, maar het meest interessante kwam van insider Tom Henderson, Hij stelt dat Call of Duty: Warzone 2 ondervragingsopties krijgt die lijken op die van Rainbow Six Siege. Zodra een vijand op de grond ligt kun je naar hem toe lopen en eventueel executeren, maar nu heb je dus ook de optie om je vijand de locaties te verklappen van zijn teammaten. Deze actie duurt ongeveer 6 seconden, dus moet je als ondervrager wel oppassen dat je niet een makkelijke prooi bent voor andere spelers.

Of dit echt in de game zit moet nog blijken, maar Tom Henderson doet wel vaker ‘voorspellingen’ die later gewoon uitkomen. Toch moet je geruchten altijd met de spreekwoordelijke korrel zout nemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: