That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Call of Duty: Modern Warfare Remastered vanaf 27 juni verkrijgbaar voor de PlayStation 4

Activision kondigt aan dat Call of Duty: Modern Warfare Remastered, een compleet geremasterde versie van één van de meest geprezen games ooit, als standalone release beschikbaar komt op dinsdag 27 juni. De game verschijnt die dag eerst alleen voor PlayStation 4, in winkels en als download op PlayStation Network, later gevolgd door andere platformen. Fans kunnen genieten van de volledige campaign en de 16 multiplayer maps die ze kennen uit Call of Duty 4: Modern Warfare, alles gepresenteerd in prachtige HD-beelden.

“Het was een eer om deze geweldige titel, die een speciaal plaatsje in onze harten heeft, naar een nieuwe generatie spelers te brengen,” zegt Brian Raffel, studiohoofd van Raven Software. “In Modern Warfare Remastered kunnen we onze favoriete campaignlevels en multiplayermomenten opnieuw beleven, maar dan met full HD-beelden en verbeterde audio. Tijdens de ontwikkeling werd elk aspect door het team aangepakt en was geen detail ons te klein. We kunnen niet wachten om dinsdag een nieuwe map en nieuwe gamecontent aan te kondigen en met de community te gamen.”

Om de lancering van Call of Duty: Modern Warfare Remastered te vieren kunnen spelers deelnemen aan het nieuwste seizoensevenement van Call of Duty genaamd Call of Duty “Days of Summer”. Dit vijf weken durende community-festijn begint op 27 juni en brengt een schat aan in-game giveaways, XP-evenementen en nieuwe speellijsten in diverse titels, inclusief een zomerse nieuwe map voor Modern Warfare Remastered die in de loop van het evenement beschikbaar komt. Meer aankondigingen volgen dinsdag.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered biedt volledig verbeterde texture-resoluties en details, verbeterde animaties, geremasterd geluid, en veel meer. Fans kunnen de volledige, iconische campaign opnieuw beleven. Ze reizen met Capt. Price, Gaz en Soap door alle missies van de originele game, inclusief “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf” en “Crew Expendable.” Spelers kunnen ook de online multiplayer mode ervaren die Call of Duty opnieuw definieerde met de introductie van killstreaks, XP, Prestige en meer, en felle strijd leveren op de geliefde maps uit de originele multiplayer-modus, inclusief klassiekers als “Crash,” “Backlot” en “Crossfire”.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered kreeg in de VS de classificatie M voor Mature van de ESRB (Blood, Intense Violence, Strong Language). De game is niet inclusief het Modern Warfare Remastered Variety Map Pack.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE