Home Featured Call of Duty: Modern Warfare PC Factsheet

Call of Duty: Modern Warfare PC Factsheet

by Mark van Truijen

Tien weetjes over de Modern Warfare Beta op pc

De open beta van Modern Warfare op pc laat fans de game alvast spelen voordat hij op 25 oktober verschijnt, inclusief crossplay-testing.

Image

Pc-beta met crossplay-testing:

 • 19 – 20 september (vroegtijdige toegang, pc en Xbox One; open beta, PlayStation 4)
 • 20 – 23 september (open beta, PlayStation 4, pc, Xbox One)

Tien dingen die je moet weten voordat de beta begint:

 1. Call of Duty: Modern Warfare krijgt een geoptimaliseerde pc-versie met de uitgebreide aanpassingsopties. De game wordt exclusief beschikbaar op Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gaming-platform, wat betekent dat je vrienden op Battle.net samen kunt spelen. En dankzij de introductie van crossplay kunnen pc-spelers ook met spelers op andere platformen verbinding maken om samen te gamen.

 2. De pc versie van Modern Warfare biedt een uncapped framerate, wat betekent dat de game optimaal gebruik kan maken van de kracht van je pc om zoveel mogelijk frames per seconde in beeld te brengen. Pc-spelers die high-refresh monitors gebruiken om van kunnen geniete van super snelle multiplayer-actie.

 3. Modern Warfare ondersteunt breedbeeldweergave en verschillende monitors, zodat spelers meer opties hebben dan de standaard 16:9 resolutie. Modern Warfare is zo gemaakt dat je op 3 x 16:9 monitors kunt spelen zonder beeldvervormingen, zodat je helemaal in de ervaring op kunt gaan.

 4. Om ervoor te zorgen dat de hele ervaring optimaal is afgestemd voor de pc, biedt Modern Warfare een aanpasbaar Field of View (FOV), dat spelers een breder zichtveld biedt. We weten dat FOV met name voor pc spelers een belangrijke aanpassingsoptie is een breder zichtveld werkt goed bij breedbeeldweergave of een setup met meerdere monitors, resulterend in een comfortabelere gameplay ervaring.

 5. Dankzij de samenwerking met onze officiële pc partner, NVIDIA, biedt Modern Warfare op pc ook DirectX Raytracing (DXR), bekrachtigd door de NVIDIA GeForce RTX, bij de lancering (nog niet in de Beta). DXR maakt real-time raytracing mogelijk, een graphics techniek die wordt gebruikt om films realistische beeldeffecten te geven, bekijk hier een trailer met gedetailleerde voorbeelden.
   
 6. De game gebruikt Dolby Atmos geluidstechnologie voor een meeslepende driedimensionale geluidsbeleving. Dit leidt tot een meer realistische ervaring, waarbij je veel beter kunt horen waar omgevingsgeluiden precies vandaan komen.

 7. Omdat we weten dat pc-spelers graag verschillende rigs gebruiken, willen we je de optimale settings bieden, of je nu mikt op prestaties of kwaliteit. Daarom hebben we aan het graphics-menu een reeks nieuwe settings toegevoegd om spelers meer controle over de performance van hun game te bieden. Zo kunnen spelers de settings lager zetten om hun framerate te maximaliseren, of juist de kwaliteit opvoeren voor een betere visuele ervaring.

 8. De game biedt ook aanpasbare toetsen met verbeterde opties om de gameplay volledig aan te passen voor besturing met toetsenbord en muis, inclusief gameplay/keybind-opties, vereenvoudigde key-bindings en geavanceerde muisopties. Er zijn ook verbeterde toegankelijkheidsopties waarmee gebruikers hun voorkeuren kunnen doorvoeren – je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele druk op een knop in plaats van het vasthouden ervan.

 9. De Modern Warfare-beta omvat ook een test van Ground War, onze nieuwe mode met grote aantallen spelers. In de beta biedt Ground War plaats aan twee teams van 32 spelers, maar bij de lancering worden 100 spelers tegelijk ondersteund. Ground War zal op een later moment tijdens het beta-weekend beschikbaar komen – dus kom regelmatig terug om te voorkomen dat je het mist!

 10. Modern Warfare op pc is geoptimaliseerd voor DirectX 12 om de prestaties en beeldkwaliteit te maximaliseren voor zoveel mogelijk hardware-systemen. Dankzij de recente veranderingen in Windows, kunnen spelers DirectX 12 in Windows 7 en 10 gebruiken voor fraaiere beelden en betere prestaties.

Hieronder de minimum en aanbevolen systeemspecificaties voor de beta. Deze gelden alleen voor de beta en zullen waarschijnlijk veranderen voordat de definitieve game is verschenen:

De minimumspecificaties voor het spelen van de beta:

 • Vereist DirectX 12-compatibel systeem
 • OS: Windows 7 64-Bit (SP1) of Windows 10 64-Bit (1709 of nieuwer)
 • CPU: Intel Core i5 2500k of AMD-equivalent
 • Video: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1050 2GB of AMD Radeon HD 7950
 • RAM: 8GB RAM
 • HDD: 45GB HD-ruimte
 • Netwerk: Breedbandinternetverbinding
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel

En hier zijn de aanbevolen specs:

 • Vereist DirectX 12-compatibel systeem
 • OS: Windows 10 64 Bit (nieuwste Service Pack)
 • CPU: Intel Core i7 4770k of AMD-equivalent
 • Video: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1060 6GB of AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
 • RAM: 16GB RAM
 • HDD: 45GB HD-ruimte
 • Network: Breedbandinternetverbinding
 • Geluidskaart: DirectX-compatibel

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d