Home Gaming ‘Call of Duty Modern Warfare’ komt er aan! GeForce Gamers zijn Game Ready.

‘Call of Duty Modern Warfare’ komt er aan! GeForce Gamers zijn Game Ready.

by Pim, Sel

De release van de langverwachte Call of Duty: Modern Warfare is slechts een paar dagen verwijderd en GeForce Gamers zullen Game Ready zijn op de dag van release dankzij de nieuwe NVIDIA Game Ready Driver voor Call of Duty: Modern Warfare. Deze driver biedt ook de beste ervaring voor The Outer Worlds.

Call of Duty zoals je het nog nooit eerder hebt gezien!

NVIDIA is de officiële pc-partner voor Call of Duty: Modern Warfare en we werken er hard aan om GeForce-gamers de ultieme Call of Duty-ervaring op pc te bieden. NVIDIA werkte samen met Activision en Infinity Ward om realtime ray tracing, NVIDIA Ansel en NVIDIA Highlights naar de game te brengen – op de eerste dag.

En gamers die willen upgraden, kunnen profiteren van de GeForce RTX Call of Duty: Modern Warfare-bundel, waar gamers voor een beperkte tijd Call of Duty: Modern Warfare ontvangen bij aankoop van een GeForce RTX GPU uitgeruste grafische kaart, laptop of desktop. De bundel loopt tot 18 november 2019.

Game Ready voor The Outer Worlds

Deze driver biedt ook alle prestatie-optimalisaties en maximale stabiliteit voor The Outer Worlds. The Outer Worlds is de nieuwste titel van Obsidian Entertainment, makers van zeer geliefde games, zoals Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords en Fallout: New Vegas.

Over NVIDIA Game Ready Drivers

Game Ready Drivers zijn beschikbaar op of voor de releasedag van de meeste grote titels en zijn afgestemd op de beste prestaties en een vlekkeloze gameplay. Alle NVIDIA Game Ready Drivers zijn Microsoft WHQL-gecertificeerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d