Home Featured Call of Duty: Modern Warfare introduceert de ultieme multiplayer modus

Call of Duty: Modern Warfare introduceert de ultieme multiplayer modus

by Jos Vis

In september is de open beta van Modern Warfare. Pre-order nu voor early access.

Activision en Infinity Ward hebben vandaag de multiplayer trailer van Call of Duty: Modern Warfare aan het publiek gepresenteerd. Call of Duty: Modern Warfare wordt op 25 oktober 2019 wereldwijd uitgebracht, met als doel alle soorten gamers samen te brengen in de ultieme multiplayer. De eerste details over de Modern Warfare multiplayer worden vandaag tijdens de wereldwijde livestream onthuld door enkele van de bekendste streamers ter wereld, waarbij kijkers een eerste blik kunnen werpen op de nieuwe online multiplayer. Spelers kunnen de game volgende maand al zelf ervaren tijdens de Modern Warfare-beta.  

De Modern Warfare multiplayer werd door Game Critics verkozen tot “Best Online Multiplayer” en Best of E3 2019. De multiplayer biedt spannende online gameplay, ondersteund door een laag van strategie en tactiek. De multiplayer biedt een snelle close-quarters 2 vs. 2-ervaringen in Gunfight, traditionele 6 vs. 6 multiplayer gameplay en gevechten die 10 vs. 10 of zelfs 20 vs. 20 ondersteunen. Ook zijn er maps en gevechten voor nog meer spelers, zoals de nieuwe Ground War, een grootschalige modus, waarbij meer dan 100 spelers tegelijk kunnen strijden. En dat is nog maar het begin voor Modern Warfare fans.

Met een geheel nieuw arsenaal aan wapens en ongekend veel aanpassingsruimte via het nieuwe Gunsmith systeem, kunnen spelers hun multiplayer personages uitrusten voor ieder gevecht. Modern Warfare biedt geavanceerde visuals, met authentiek geluid, realistische wapenterugslag en -ballistics. Daarnaast zorgen de nieuwe gameplay mechanieken zoals kogelpenetratie, gun mounting, deurdoorbraak en ‘night vision’ multiplayer-maps met nachtkijkers (NVG’s), voor een geweldige tactische ervaring.

“Met Modern Warfare is het ons doel om alle spelers vanaf Day One te verzamelen om samen te spelen,” zegt Patrick Kelly, creative director en co-studiohoofd bij Infinity Ward. “We hebben de traditionele season pass afgeschaft; in plaats daarvan leveren we een mix van gratis maps en content na de lancering en ontwikkelen we de game voor crossplay. We zijn de game nu live aan het testen, waarbij fans het volgende maand ook zelf kunnen testen in de beta. Dit is een nieuwe start voor de Call of Duty multiplayer en daar blijft het niet bij, want we kunnen nauwelijks wachten om de volgende spannende onthullingen met onze fans te delen.”

Image

Naast de onthulling van de multiplayer, heeft Infinity Ward ook de open beta van Modern Warfare aangekondigd met crossplay testen tijdens weekend 2. Dan krijgen fans de kans om hands-on de game te spelen voordat hij op 25 oktober wordt gelanceerd. De game is nu verkrijgbaar via pre-order voor early access tot de Modern Warfare-beta.


PlayStation 4 exclusieve beta

   12 -13 september (PlayStation 4)
   14 – 16 september (PlayStation 4)

Beta met crossplay-testen
   19 – 20 september (pc en Xbox One; open beta, PlayStation 4)
   21 – 23 september (PlayStation 4, pc, Xbox One)

“Ons doel voor Modern Warfare was om een compleet nieuwe ervaring te ontwikkelen, met een multiplayer die realistisch aanvoelt, meer variatie biedt en waarbij spelers de mogelijkheid hebben om dingen naar wens aan te passen,” zegt Geoff Smith, multiplayer gameplay director bij Infinity Ward. “Het doel van ons design is ervoor te zorgen dat gamers plezier beleven door telkens weer met hun vrienden te spelen, met actie die zowel verfrissend als vertrouwd aanvoelt voor de spelers.”

De Call of Duty Endowment wil graag een nieuwe fondsenwervingscampagne aankondigen, om het doel te steunen 100,000 veteranen een kwaliteitsbaan aan te verschaffen tegen 2024. Fans die doneren aan de Call of Duty Endowment ontvangen bij de lancering van Call of Duty: Modern Warfare een calling card met Call of Duty: Modern Warfare thema. Donaties kunnen ook rechtstreeks aan de Call of Duty Endowment worden gedaan via callofdutyendowment.org/donate en fans kunnen ook Call of Duty Endowment kleding kopen via amazon.com/callofdutyendowment. Alle opbrengsten gaan naar de Endowment.

Image

Call of Duty: Modern Warfare heeft een nieuwe engine, die een indrukwekkende en fotorealistische ervaring biedt. De nieuwe technologie maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van visual engineering, waaronder een op physically-based material system dat de nieuwste photogrammetry biedt, een nieuw hybrid tile based streaming system, een nieuw PBR decal rendering system, world volumetric lighting, 4K HDR, NVIDIA ray-tracing(pc), evenals een nieuwe GPU geometry pipeline. Spectrale rendering biedt thermische warmtestraling en infrarood identificatie voor zowel thermische- als nachtvisie in-game beeldvorming. De technische investering biedt een geavanceerd animatie en blend-shape-systeem, terwijl de nieuwe audio tools zorgen voor volledige Dolby ATMOS-ondersteuning op platforms die dit toelaten, samen met de nieuwste audio-simulatie-effecten.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober wereldwijd voor PlayStation 4, Xbox One, en pc. De pc-versie is volledig geoptimaliseerd, ontwikkeld in samenwerking met Beenox, en komt exclusief beschikbaar op Battle.net**.  Call of Duty: Modern Warfare wordt uitgegeven door Activision en ontwikkeld door de bekroonde Infinity Ward studio, met aanvullende ontwikkelondersteuning van Beenox, High-Moon Studios en Raven Software.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d