Home Gaming Call of Duty Infinite Warfare niet speelbaar tussen Windows en Steam

Call of Duty Infinite Warfare niet speelbaar tussen Windows en Steam

by Mark van Truijen

Call of Duty: Infinite Warfare is sinds gisteren uit, maar mocht je de multiplayer willen spelen kan je wat problemen tegen komen. We wisten al dat de game en Modern Warfare Remastered niet de ondersteuning bieden voor cross-platform gaming, maar het lijkt zelfs zo dat verschillende PC versies niet samen gaan.

Als eerste volgens Activision support, is de game niet onderdeel van Play Anywhere, dit houdt in dat enkel Xbox One spelers tegen elkaar spelen op het platform. Maar het is zelfs zo dat als je de game hebt gekocht in de Windows Store, “you can only play these titles with other users of Windows 10 on Windows Store,” aldus Activision. Mocht je de game dus via Steam aanschaffen kan je niet spelen met mensen die hem kopen bij Microsoft.

Microsoft lijkt hier de schuldige maar het verhaal is anders aldus een reactie op Windows Central, “We support cross-play between devices and platforms for partners who want to enable it,” aldus Microsoft. Met dat in je achterhoofd lijkt het erop dat Activision er voor gekozen heeft om het cross PC Play niet te activeren.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: