Home Gaming Call of Duty: Black Ops III Eclipse komt 19 april uit op PlayStation 4

Call of Duty: Black Ops III Eclipse komt 19 april uit op PlayStation 4

by Mark van Truijen
In de nieuwe angstaanjagende zombies experience ga je als speler naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan

De release van Call of Duty®: Black Ops III Eclipse, de tweede DLC pack van de best verkochte consolegame van 2015,Call of Duty: Black Ops III, staat gepland voor 19 april. De DLC pack verschijnt eerst voor de PlayStation 4 en daarna voor de andere next-generation platforms*. Naast vier nieuwe spannende multiplayer maps bevat Eclipse een nieuwe Zombies experience waarin je als speler wordt meegenomen naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan.

“De ongelooflijke hoeveelheid reacties die we van onze fans over Black Ops III hebben gehad zijn voor iedereen bij ons in de studio een inspiratie”, zegt Mark Lamia, Studio Head bij Treyarch. “Met Eclipse proberen we wederom te laten zien hoe toegewijd we zijn aan onze ambitie om onze fans de meest spannende gameplay mogelijk te kunnen geven. Met elke nieuwe DLC pack zetten we onszelf onder druk om het beste product neer te zetten. Hiermee weten we telkens weer nieuwe en unieke manieren voor de gameplay te bedenken en creëren.”

Eclipse brengt vier nieuwe multiplayer maps: Spire, Rift, Knockout en Verge, een remake van de Call of Duty®: World at War klassieker Banzai.

Spire: Multiplayer combat gaat in Spire letterlijk naar nieuw hoogten. De map speelt zich af op een futuristisch suborbital vliegveld terminal, hoog in de wolken. Meerdere levels en open areas maken intense, mid-range combat in een strakke, hightech burgeromgeving mogelijk. Pas goed op waar je loopt, want met één verkeerde beweging kun je zomaar naar beneden vallen in de stratosfeer.

Rift: Je reist naar het hart van een futuristisch militair complex, dat zich hoog in een actieve krater bevindt. Overal om je heen vertoont de wereld scheuren en barsten en de vrijkomende krachten zijn intens. Hetzelfde geldt voor de keiharde confrontaties. De enige manier om te overleven is door door te blijven gaan. Gebruik je unieke core movements om je vijanden te slim af te zijn, terwijl je je via de hangende monorail (zweefbaan) een weg baant.

Knockout: De setting van Knockout is in een traditionele Shaolin Tempel. Deze middelgrote map biedt een podium aan een bloederig Kung Fu toernooi. Er is een scherp onderscheid tussen de mid-range confrontaties buiten en de tight close-quarters die zich in het eclectisch jaren zeventig interieur afspelen.

Verge: In de remake van de klassieke Call of Duty: World at War map, Banzai, speelt de multiplayer combat zich af in een verre post-apocalyptische toekomst. In Verge zijn twee strijdende partijen verzeild geraakt in een eeuwigdurende battle. In deze middelgrote map is het je missie om de belangrijkste brug, forten, tunnels en watervallen in handen te krijgen. Verge biedt razendsnelle actie.

Eclipse baant ook de weg voor Zetsubou No Shima. De nieuwe toevoeging aan Call of Duty: Black Ops III Zombies bevat alle vier de DLC Map Packs die dit jaar bij BlackOps III verschijnen. De Origins-personages gaan onverstoorbaar verder met hun missie om de zombie-apocalyps niet alleen in dit universum te stoppen maar in álle universums. Onze helden zijn gestrand op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar Division 9 zich blijkt te bevinden. Dit is een geheim biologisch onderzoekslab waar experimenten naar de effecten van Element 115 op mensen, dieren en planten heeft geleid tot rampen die de grootste horror-scenario’s doen verbleken. Zetsubou No Shima biedt een eiland met een weelderig bladerdek, een linie aan nieuwe angstaanjagende zombievijanden en meerdere innovatieve manieren om je te verplaatsen. Daarnaast zijn er volop verwoestende valkuilen verstopt en ontbreekt het niet aan quests in deze klassieke Zombiestijl.

De Call of Duty: Black Ops III Eclipse DLC Map Pack is tegen korting beschikbaar via de Call of Duty: Black Ops III DLC Season Pass**. Deze bevat de vier DLC Map Packs die gepland staan voor dit jaar tegen een verkoopadviesprijs van $49,99. In de losse verkoop hebben de DLC Map Packs een adviesprijs van $15. Call of Duty: Black Ops III heeft een M-rating: Mature with Blood and Gore, Drug Reference, Intense Violence and Strong Language.

De release van Call of Duty: Black Ops III Eclipse staat gepland voor PlayStation 4 gepland op 19 juni. Later komt de DLC pack uit voor andere next-generation platforms*.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x