Home Gaming Call Of Duty: Black Ops 4 Battle Edition nu verkrijgbaar

Call Of Duty: Black Ops 4 Battle Edition nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

De nieuwe Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc gamers, exclusief op Blizzard Battle.net. De Black Ops 4 Battle Edition levert zowel de multiplayer modus als de Blackout Battle Royale modus van Black Ops 4 in één pakket.

“Sinds de lancering heeft de pc-community geweldig op Black Ops 4 gereageerd, en blijft de game populair bij spelers,” zegt Rob Schonfeld, senior directeur Global Digital and Mobile Commerce bij Activision. “De Black Ops 4 Battle Edition is een goede manier om nieuwe spelers bekend te maken met de game, zodat ook zij kunnen genieten van de Multiplayer en Blackout speelervaringen.”

De Black Ops 4 Battle Edition biedt toegang tot de volledige multiplayer en Blackout modus en is compatibel met alle bestaande games en gerelateerde online-lobby’s voor de pc. Ook kunnen spelers upgraden naar de Digital Standard Edition, inclusief de Zombies modus, 1.100 Call of Duty punten en de bonusitems van de Digital Edition.

In de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 kunnen spelers deelnemen aan ruige grondgevechten, waarbij tactiek en samenwerking een belangrijke rol spelen. In dit nieuwste deel keert het Pick 10 systeem terug samen met vernieuwingen op het gebied van wapenbesturing, combatflow, health regeneratie en spelerbewegingen. Black Ops 4 biedt een combinatie van nieuwe en terugkerende Specialists, elk met hun eigen unieke uitrusting en speelstijlen. Dit samen zorgt ervoor dat spelers niet alleen sterk zijn in hun eentje, maar pas echt tot hun recht komen wanneer er als team wordt samengewerkt.

Black Ops 4 biedt ook toegang tot Blackout, de nieuwe Battle Royale-modus die personages, locaties, wapens en uitrusting samenbrengt in survival gevechten. Blackout biedt land-, zee- en luchtvoertuigen en een hele reeks nieuwe en klassieke speelbare personages, inclusief campaign personages als Mason, Reznov en Woods. Zombies personages als Richtofen en Takeo en Specialists als Crash, Battery en Seraph om er maar eens een paar te noemen. Binnen de uitgestrekte Blackout map kunnen spelers strijden op locaties die zijn gebaseerd op populaire maps als Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer.

De release van de Battle Edition is de start van een decembermaand vol feestelijke evenementen, nieuwe gepersonaliseerde items en gratis content. De Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition is tot 6 januari 2019 in de Battle.net Shop verkrijgbaar. De Zombies modus is niet inbegrepen bij de Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: