Home Gaming Call of Duty 2023 mogelijk onthuld op 1 augustus

Call of Duty 2023 mogelijk onthuld op 1 augustus

by Mark van Truijen

Hoewel eerdere berichten suggereerden dat Activision geen nieuwe Call of Duty-game zou uitbrengen in 2023 en in plaats daarvan een grootschalige uitbreiding voor Modern Warfare 2 zou uitbrengen, heeft het bedrijf sindsdien meerdere keren verklaard dat de first-person shooter-franchise dit jaar wel een nieuwe premium aflevering zal krijgen. Nu weten we mogelijk ook wanneer deze zal worden onthuld.

Volgens een rapport gepubliceerd door Tom Henderson op Insider Gaming, zal de Call of Duty-game van dit jaar in augustus worden onthuld, met een onthulling die voorlopig is gepland voor 1 augustus. Augustus is vaak de maand waarin Activision ervoor kiest om nieuwe Call of Duty-titels te onthullen, hoewel Modern Warfare 2 van vorig jaar in juni werd onthuld.

Hoewel het rapport geen details vermeldt over de aard van de onthulling, staat er dat deze waarschijnlijk zal plaatsvinden via een soort in-game evenement, vergelijkbaar met Black Ops Cold War uit 2020 en Vanguard uit 2021, die allebei werden onthuld binnen Call of Duty: Warzone.

Volgens eerdere berichten wordt de Call of Duty-titel van dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games, met Infinity Ward die het project overziet en Treyarch die helpt bij de ontwikkeling. Het zal naar verluidt een vervolg zijn op Modern Warfare 2, maar het zal waarschijnlijk niet Modern Warfare 3 worden genoemd.

Naar verluidt zal de game in november uitkomen, met pre-launch bèta-weekends gepland voor oktober.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: