Home Gaming Call of Cthulhu viert lancering met krankzinnige Accolade-trailer

Call of Cthulhu viert lancering met krankzinnige Accolade-trailer

by Mark van Truijen

Call of Cthulhu is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC! Ter ere van de lancering van vorige week nodigen Cyanide Studio en Focus Home Interactive spelers uit om het pad der waanzin verder op te lopen in de Accolade-trailer, die de ontvangst van de game highlight.

In Call of Cthulhu voel je de invloed van de Old Gods en andere kosmische gruwelen terwijl je speelt als onderzoeker Edward Pierce. Hij verdiept zich in de omstandigheden achter de tragische dood van de familie Hawkins. Geholpen en gehinderd door de mysterieuze bewoners van Darkwater Island, brengt het onderzoek je op de grens tussen gezond verstand en waanzin terwijl je steeds dichter bij de Great Dreamer komt.

Pierce is slechts een sterfelijke man, met weinig bondgenoten in een afgelegen, onvriendelijke omgeving. Of hij nu in de minderheid is met sterfelijke tegenstanders of tegenover vijanden wiens bestaan het menselijke bevattingsvermogen te boven gaat, fysiek verzet is meestal geen optie. Haal je voordeel uit de uitgebreide reeks vaardigheden, inclusief met stealth en vluchten, hoewel het ontsnappen aan de blik van de Great Dreamer uiteindelijk tevergeefs zal blijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: