That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch, Trailer

Call of Cthulhu arriveert 8 oktober op Nintendo Switch

Call of Cthulhu brengt kosmische horror naar de Nintendo Switch op 8 oktober. Probeer niet gestoord te worden tijdens het kijken naar de Switch Release Date Trailer , die laat zien hoe goed de game bij launch werd ontvangen door pers. Deze videogame-adaptatie van de pen-en-papier RPG door Chaosium combineert de Cthulhu-mythos van Lovecraft en keuze gedreven gameplay voor een uniek en ijzingwekkend resultaat.

Kruip in de rol van Edward Pierce, een privédetective die betere tijden gekend heeft. Nachtmerries en een moeilijk verleden achtervolgen hem al een tijdje wanneer vreemde visioenen zijn nachtmerries in sijpelen. Eén ding is duidelijk:  waarheid en waanzin staan je te wachten op het rustige eiland Darkwater.

De Nintendo Switch-versie van Call of Cthulhu is de volledige ervaring. Bereid je voor op “misschien wel één van de fijnste kosmische horror-ervaringen in het modern gaming” volgens IGN, met een zoektocht die je steeds dichterbij de meest onbenoembare verschrikkingen brengt. De duistere dieptes roepen jouw naam…

Call of Cthulhu komt op 8 oktober uit voor Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar.
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE