Home Gaming Bungie loopt 2.5 miljoen dollar aan bonussen mis

Bungie loopt 2.5 miljoen dollar aan bonussen mis

by Mark van Truijen

Bungie loopt na alle waarschijnlijk 2.5 miljoen dollar aan extra inkomsten mis. Destiny scoort op verschillende website een te laag cijfer en haalt daarmee niet het gemiddelde dat contractueel is afgesproken.

Tijdens de rechtszaak tussen Jason West, Vince Zampella en Activision werd een gedeelte van het contract tussen Bungie en Activision getoond. In dit gedeelte van het contract valt te lezen dat Bungie een extra 2.5 miljoen dollar uitbetaald krijgt als de game gemiddeld een 9 scoort op Gamerankings.com.

“Activision shall pay to Licensor a quality bonus (the “Quality Bonus”) in the amount of Two Million Five Hundred Thousand Dollars ($2,500,000) should Destiny Game #1 achieve a rating of at least 90 as determined by gamerankings.com (or equivalent reputable services if gamerankings.com is no longer in sen/ice) as of thirty (30) days following the commercial release of Destiny Game #1 on Xbox 360.”

Helaas staat de game nu op een 7.7 gemiddeld en komt Destiny dus niet in de buurt van de afgesproken 9. Wel opvallend is dat het in het contract de Xbox 360 versie van de game als gemiddelde gebruikt wordt, aangezien Bungie de Playstation 4 versie van de game zo enorm naar voren schuift in de marketingcampagnes. Waarschijnlijk is het contract na de aankondiging van de Playstation 4 aangepast.

Destiny kreeg op Nextgengamers een 8.7 en de review is hier te lezen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

.

áëàãîäàðñòâóþ.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: