Home Gaming Brute actie in Symphony of Violence Trailer van The Surge 2

Brute actie in Symphony of Violence Trailer van The Surge 2

by Jos Vis

Nog minder dan twee weken te gaan! Bereid je voor om je vijanden uit te schakelen op PlayStation 4, Xbox One en pc wanneer The Surge 2 op 24 september wordt uitgebracht. Deck13’s nieuwste hardcore Action-RPG maakt gebruik van zijn kenmerkende ledemaat-richtsysteem, waarmee je apparatuur van je vijanden kunt jatten door middel van brute executies. Wees getuige van de wapens, vijanden en executies die worden ondersteund door Sharon Van Etten’s cover van ‘The End of the World’ in de Symphony of Violence Trailer, die vandaag is uitgebracht.

The Surge 2 brengt het veelgeprezen vechtsysteem van The Surge terug, waarmee je vijandelijke pantserpunten kunt richten en verzwakken zodat je de uitrusting voor jezelf kunt pakken, of naar een zwakke plek kunt streven en de gevechten snel kunt beëindigen. Elk gevecht wordt een wanhopige risico-tegen-beloning beslissing, en je moet alle tools in je arsenaal gebruiken om te overleven, inclusief een aanpasbare gevechtsdron, spelveranderende implantaten, een nieuw directioneel pareringssysteem en nog veel meer …

Ontdek de mysteries van Jericho City en de bronnen van de nanomachine-pest naast Athena, een jong meisje dat verbonden is met je verleden, en ontsnap aan de aangrijpende chaos van Jericho City.

Pre-orders zijn nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en worden geleverd met het URBN Gear Pack, dat een nieuwe pantser-set, twee nieuwe wapens en andere cosmetica en uitrusting omvat. The Surge 2 verschijnt op 24 september.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d