Home Gaming Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse komt naar PlayStation 4 en Xbox One

by Jeffrey van den Bogaart

Revolution Software kondigt vandaag aan dat een verbeterde versie van Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse zal worden uitgegeven voor PlayStation®4 en Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, in de zomer van 2015.

Na een enorm succesvolle Kickstarter campagne die haar doel in slechts 13 dagen wist te bereiken komt het meest recente avontuur van George en Nico nu naar next-gen consoles. Digitale versies zullen worden uitgegeven door Revolution via PlayStation Network en de Xbox Games Store. Fysieke edities, waarbij de introductie van de game als graphic novel inbegrepen is, worden in Europa en in de EMEA landen door Ravenscourt gedistribueerd.

“We zijn verheugd om Broken Sword 5 naar PS4 en Xbox One te brengen – met verbeteringen ten opzichte van de andere versies zoals toegevoegde animaties en audio, een character gallery, en veel console-specifieke verbeteringen. De Broken Sword games hebben een mooie geschiedenis op PlayStation en Xbox consoles. Er zijn zoveel trouwe fans, zoals de 15.000 fans die de originele Kickstarter campagne steunden al hebben laten zien – het is fantastisch om de games nu naar alle console spelers te kunnen brengen die ons vroegen om de game voor hun favoriete platform uit te geven,” aldus Charles Cecil, Oprichter & CEO bij Revolution Software.

In de rol van de onverschrokken Amerikaan George Stobbart en de brutale Franse journalist Nico Collard, stuiten spelers op het spoor van een gestolen schilderij – en een moordzuchtig complot. Een complot waarvan de wortels liggen in mysteries ouder dan het geschreven woord…

In dit nieuwste, spannende deel in de iconische Broken Sword serie, verbeterd voor PlayStation®4 en Xbox One, duik je in een rijk verhaal en ervaar je het allerbeste in adventure gaming: van unieke puzzels en slimme oplossingen tot aloud speurwerk.

Over Broken Sword 5: The Serpent’s Curse
Parijs in de lente. Schoten klinken in een gallerij… Een overval – een moord – en het begin van wat opnieuw een episch, origineel Broken Sword avontuur zal blijken.

Een avontuur dat de onverschrokken advocaat George Stobbart en de brutale journalist Nico Collard op het spoor slingert van een moordzuchtig complot dat is gesmeed in het hart van het door oorlog verscheurde Europa. Een complot waarvan de wortels liggen in mysteries ouder dan het geschreven woord.

Bewapend met alleen logica, integriteit en een wrang gevoel voor humor moeten George en Nico het kwaad uit zowel de oudheid als de moderne tijd trotseren om de mensheid voor een ramp te behoeden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x