Home Gaming Breakwaters vaart op 11 november naar Early Access

Breakwaters vaart op 11 november naar Early Access

by Jos Vis

Haal je verrekijker tevoorschijn, de lanceringsdatum voor Breakwaters verscheen net aan de horizon! Indiestudio Soaring Pixels Games is verheugd om aan te kondigen dat hun adventure-survival-game beschikbaar zal zijn in Early Access op 11 november 2021. Breakwaters wordt gelanceerd met zowel singleplayer als online co-op en zal beschikbaar zijn op Steam. Maak je in de tussentijd klaar om uit te varen door de boten in Breakwaters te bekijken:

YouTube video


“We hebben de afgelopen 5 maanden veel plezier gehad tijdens onze gesloten bètatests. Het was geweldig om te zien hoe fans omgaan met en de game ervaren, en het is ongelooflijk waardevol geweest tijdens de ontwikkeling”, zegt Phillip Heckinger, directeur van Soaring Pixels. “Dankzij deze feedback van onze fans en onze geweldige community zijn we nu klaar om ons te committeren aan een Early Access-leveringsdatum en we kunnen niet wachten om onze reis naar een volledige lancering te beginnen.”

Omringd door een zee van mysteries en mogelijkheden, is een van de eerste dingen die spelers zullen opvallen in Breakwaters, dat water zich hier anders gedraagt. Krachtige kristallen worden gebruikt om water te verplaatsen en middelen te onthullen om te oogsten en missies om te voltooien. Verschillende strategieën, zoals het bouwen van muren om de oceaan in bedwang te houden of het blokkeren van golven, zijn de sleutel tot wederopbouw en het helpen van de wereld om te herstellen van de constante chaos die door Titans wordt veroorzaakt.

Alleen of met vrienden verkennen spelers een procedurele wereld met gevaarlijke oceaandiepten en nabijgelegen eilanden terwijl ze vechten tegen angstaanjagende Titans of deze ontwijken. Artefacten van een dode beschaving onder de golven, deze enorme monsters zwerven constant over de wereld en veroorzaken vernietiging.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: