Home GamingNintendo Switch Bouw je eigen avontuurlijke wereld, en breid hem uit! DLC-pakketten op komst voor DRAGON QUEST BUILDERS 2 op Nintendo Switch

Bouw je eigen avontuurlijke wereld, en breid hem uit! DLC-pakketten op komst voor DRAGON QUEST BUILDERS 2 op Nintendo Switch

by Jos Vis

Digitale pre-orders van DRAGON QUEST BUILDERS 2 voor de Nintendo Switch zijn vanaf vandaag beschikbaar, vergezeld door het nieuws dat vier pakketten met aanvullende downloadbare content voor het RPG-avontuur beschikbaar komen. Om alle DRAGON QUEST BUILDERS 2-content te ontvangen zodra deze verschijnt, is het ook mogelijk om een digitale bundel te pre-orderen die bestaat uit het hoofdspel en de Season Pass voor aanvullende content. DRAGON QUEST BUILDERS 2 wordt op 12 juli uitgebracht. Na de lancering verschijnen één gratis pakket en drie betaalde pakketten, met de eerste twee pakketten op 26 juli. Elk van de drie betaalde pakketten is apart verkrijgbaar of samen als Season Pass (prijs: € 20,99). Deze pakketten leveren spelers diverse content, zoals nieuwe locaties in de game, aanvullende recepten, nieuwe quests en items om je personage mee aan te passen, zoals kleding en kapsels. 

  • Hotto Stuff Pack (releasedatum: 26 juli / prijs: € 5,99): Dit pakket bevat meer dan 40 recepten om dingen te bouwen en versieren in het thema van de Hotto Steppe – een populaire rustplaats in een ver land waar vermoeide reizigers even op krachten kunnen komen. Spelers krijgen ook toegang tot een extra eiland waar ze de materialen kunnen verzamelen die ze nodig hebben om deze recepten te kunnen bouwen.
  • Aquarium Pack (releasedatum: 2 augustus / prijs € 9,99): Check de brievenbus van het Isle of Awakening om een viseiland te ontdekken met een visnet vol missies en personages. Hier leer je hoe je 40 verschillende vissen voor je DIY-aquarium kunt vangen. Naast de vishengel kun je diverse aanpassingsopties vrijspelen, inclusief zwemkleding, strooien hoeden en een paardenstaartkapsel.
  • Modernist Pack (releasedatum: 9 augustus / prijs: € 9,99): Dit pakket bevat meer dan 70 verschillende recepten om modern ogende dingen mee te bouwen, of van kapsel en kleding te veranderen. Spelers kunnen hun architectonische skills naar een hoger niveau tillen door een sjiek en luxe hotel te bouwen.
  • Knickknack Pack (releasedatum: 26 juli / prijs: gratis): Dit gratis pakket bevat drie recepten voor het maken van een Pretty Paddle, Celebratory Soup en Ornate Adornment zodat spelers elk nieuwjaar in Hotto-stijl kunnen vieren.

Daarnaast komt een selectie in-game items beschikbaar als bonuscontent voor spelers die de game en/of Season Pass digitaal aanschaffen. Meer details over de bonusitems is te vinden op de respectievelijke productpagina’s van de Nintendo eShop. DRAGON QUEST BUILDERS 2 is het vervolg op het hooggeprezen DRAGON QUEST BUILDERS, waarin RPG-elementen en crafting-elementen samenvloeien. Spelers verzamelen materialen om dingen te maken als wapens, gebouwen en zelfs complete steden. Op het Isle of Awakening kunnen tot vier spelers samen op avontuur gaan, zowel via een draadloze verbinding als online. Spelers die het originele DRAGON QUEST BUILDERS voor de Nintendo Switch bezitten kunnen het Legendary Builder’s Outfit en de Dragonlord’s Throne craften. 

Digitale pre-orders van DRAGON QUEST BUILDERS 2 op de Nintendo Switch vanaf vandaag beschikbaar. Om alle DRAGON QUEST BUILDERS 2-content te ontvangen zodra deze verschijnt, is het ook mogelijk om een digitale bundel te pre-orderen die bestaat uit het hoofdspel en de Season Pass voor aanvullende content.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: