Home Gaming Bouw in Hoog Catharijne mee aan het gigantische Super Mario level

Bouw in Hoog Catharijne mee aan het gigantische Super Mario level

by Mark van Truijen

Op donderdag 10 september en vrijdag 11 september wordt er in Hoog Catharijne gebouwd aan een gigantisch Super Mario level van bijna 40 meter lang. Samen met bezoekers wordt het Super Mario level gecreëerd om de 30e verjaardag van Super Mario te vieren en Hoog Catharijne in Utrecht wat extra kleur te geven.

Bezoekers van Hoog Catharijne kunnen zelf meebouwen aan het reusachtige graffiti bouwwerk onder begeleiding van experts. Daarnaast is Mario zelf ook van de partij en kunnen bezoekers met hem op de foto. Om het feestje helemaal compleet te maken is er de mogelijkheid om de game Super Mario Maker te spelen. De volledige creatie van het Super Mario level blijft te bezichtigen t/m eind van het jaar.

De 30e verjaardag van Super Mario valt samen met de lancering van Super Mario Maker voor Wii U, het nieuwste deel in de Super Mario Bros.-serie. Spelers kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen level bouwen en delen met anderen. Dankzij de Wii U GamePad kan iedereen gemakkelijk levels bouwen, alsof je een schets maakt op papier. Spelers kunnen zich zelfs vermaken met een vrijwel eindeloze stroom vindingrijke Mariolevels van spelers uit de hele wereld.

Het programma van de Super Mario activiteiten is als volgt:

  • Donderdag 10 september: 15.00 – 20.00 uur Locatie: Hoog Catharijne (linker gang vanaf het station, richting Media Markt) Activiteit: creatie van het Super Mario level en het spel Super Mario Maker speelbaar, Mario Meet & Greet (alleen tussen 15.00 – 18.00 uur)
  • Vrijdag 11 september: 10.00 – 16.00 uur Locatie: Hoog Catharijne (linker gang vanaf het station, richting Media Markt) Activiteit: creatie van het Super Mario level en het spel Super Mario Maker speelbaar
  • Zaterdag 12 september: 10.00 – 17.00 uur Locatie: Hoog Catharijne (plein voor Media Markt) Activiteit: het spel Super Mario Maker speelbaar, Mario Meet & Greet (alleen tussen 11.30 – 14.30 uur)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x