Home Gaming Borderlands® 2 VR nu verkrijgbaar voor PlayStation®VR

Borderlands® 2 VR nu verkrijgbaar voor PlayStation®VR

by Sven

maken vandaag bekend dat Borderlands® 2 VR nu verkrijgbaar is voor PlayStation®VR. Hiermee is de veelgeprezen en genrebepalende shooter-looter-franchise voor het eerst in VR te beleven. 
 
Borderlands 2 VR is ontwikkeld door Gearbox Software en brengt de iconische wereld van Pandora als nooit eerder tot leven. Fans worden virtuele, schatzoekende Vault Hunters, vinden bijna oneindig veel wapens en nemen het op tegen de meest charmante psychopathische dictator in het universum, Handsome Jack, om Pandora te bevrijden van de corrupte Hyperion Corporation.
 
Belangrijke kenmerken van Borderlands 2 VR op PS VR zijn onder andere:

  • Zet je virtuele stappen in Pandora: Stap in de laarzen van een schatzoekende Vault Hunter, gebruik belachelijk veel wapens, vul je zakken met buit en bevrijd Pandora uit de klauwen van Handsome Jack. Schiet op bandieten door echt te mikken, sla bullymongs op hun bek, zoek het perfecte geweer in een levensgrote schatkist en bewonder je wapens vanuit alle hoeken. Catch-a-Ride en race in een eerstepersoonsperspectief door Pandora. Ervaar de spanning als een psycho op je af rent met een granaat in zijn handen terwijl hij ‘Boom time!’ roept.
  • Rem de tijd virtueel af: Borderlands 2 VR heeft nieuwe, unieke opties in de VR-ervaring om Vault Hunters nog sterker te maken in hun gevecht tegen Handsome Jack. Met Bad Ass Mega Fun Time (alias BAMF Time) kunnen spelers de hele game vertragen om nabije vijanden op te ruimen en hun volgende aanval voor te bereiden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te teleporteren of net zo elegant als Claptrap over Pandora glijden (als hij elegant zou zijn).
  • Word een virtuele Vault Hunter: Kies uit een van de vier speelbare klassen – Siren, Commando, Gunzerker en Assassin – elk met een unieke vechtstijl en geüpdatete vaardigheden die gebruik maken van de nieuwe VR-functionaliteiten, inclusief het nieuwe BAMF Time. Of je nou vijanden vermorzelt met Maya’s Siren-krachten, de hulp inroept van Sabre Turrets met Axton, geniet van twee zware machinegeweren in je handen als Salvador of Zer0’s zwaard in een vijandelijke rug boort, Borderlands 2 VR is meeslepender dan ooit.
  • Ervaar virtuele verbeteringen: Voor het eerst kunnen spelers genieten van een sublieme kick door in een eerstepersoonsperspectief rond te rijden in Borderlands. Gassen en sturen gebeurt met de joystick, terwijl met je headset de wapens van het voertuig richt. Met de bewegingscontrollers en headset kunnen spelers de menu’s op een nieuwe en intuïtieve manier gebruiken. Je navigeert gemakkelijk door te wijzen, klikken, slepen en los te laten. Spelers bepalen zelf hoe ze het liefst willen bewegen. Of dat het wijzen-en-teleporteren is – populair in VR – of direct bewegen met de joysticks: je ervaring in VR voelt goed en past helemaal bij Borderlands.
  • Word virtueel rijk: Borderlands 2 VR brengt het shoot-en-loot-systeem naar VR met bijna oneindig veel willekeurig gegenereerde wapens en uitrusting, elk met hun eigen kenmerken en modificaties. Willekeurig gegenereerde schilden, granaten, relikwieën, klasse-mods en meer geven het arsenaal van je Vault Hunter maximale kracht en chaos.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: