That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox 360

Bonussen voor pre-order Warhammer 40,000 Inquisitor – Martyr en speciale edities onthuld

eocore en Bigben onthullen de bonussen voor pre-orders en de verschillende versies van Warhammer 40,000: Inquisitor — Martyr voor Xbox One en PlayStation 4 TM .

Spelers die de game vanaf nu pre-orderen in winkels krijgen toegang tot de missie Charybdis Outpost: een onderzoek dat enkele uren extra gameplay biedt in het hart van een vervallen, oude keizerlijke gevangenis, met toegang tot nooit eerder vertoonde, unieke omgevingen.

De game komt binnenkort ook beschikbaar voor digitale pre-orders. De bonus van de digitale versie is een Serv-skull: een drone die is gemaakt van de schedels van de trouwste dienaren van het Empire. Als extra bonus kunnen PlayStation 4TM-spelers genieten van een dynamisch thema met het kathedraal-schip Martyr.

 Warhammer standard.jpg

Wie de Deluxe- of Imperium-versie besteld, krijgt toegang tot tal van andere digitale bonussen:

Deluxe Edition:

 Warhammer Deluxe.jpg

  • Keizerlijke decoratie: twee standbeelden die de trouwe onderdanen van de Emperor vertegenwoordigen, ter decoratie van de gamehub.
  • Schedelspoor: deze exclusieve animatie laat vlammende schedels als voetsporen achter je verschijnen.
  • Skulldust-emoticon: Gebruik deze exclusieve emoticon om jezelf te omringen met het stof van de verpletterde schedels van je vijanden.
  • Game soundtrack (alleen voor PlayStation 4 TM-spelers.)

Imperium Edition:

Warhammer imperium.jpg

  • Alle bonussen van de Deluxe-versie.
  • Een met schedels versierde Steelbook®-hoes (alleen verkrijgbaar in winkels)
  • De Season Pass die toegang geeft tot een schat aan aanvullende content, zoals nooit eerder vertoonde onderzoeken, nieuwe campagnes met extra buit, familiars en extra emoticons.

Terwijl je wacht op het moment dat je de bonussen in de game kunt gebruiken, kun je hier een video bekijken over de vele soorten vijanden, de ene nog gevaarlijker dan de andere, en hoe je die met voertuigen kunt uitschakelen.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is vanaf 11 mei 2018 verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4 TM.