Home Gaming BLOODSPORT, DE GLOEDNIEUWE 1V1 NARAKA: BLADEPOINT-SPELMODUS, MORGEN BESCHIKBAAR

BLOODSPORT, DE GLOEDNIEUWE 1V1 NARAKA: BLADEPOINT-SPELMODUS, MORGEN BESCHIKBAAR

by Jos Vis

24 Entertainment is verheugd om aan te kondigen dat NARAKA: BLADEPOINT, de enorm succesvolle actie-vechtgame voor 60 spelers, een nieuwe spelmodus biedt voor fans van vechtgames. Nu is het tijd om je vaardigheden naar de gloednieuwe 1v1-modus te brengen – denk je dat je hebt wat nodig is? Geïnspireerd door de film ‘Bloodsport’ vechten strijders tot de dood met alleen melee-gevechten. In een ring met 16 anderen moet je elke 1v1-wedstrijd winnen om de Bloodsport-finale te bereiken

Er is een addertje onder het gras.. Spelers kunnen niet dezelfde held of hetzelfde wapen gebruiken, die je voor elke ronde kiest – totdat de laatste ronde begint. Als je vaardigheden je toegang geven tot de laatste ronde, is het de beste van drie.

Andere regels omvatten een tijdslimiet van 75 seconden per ronde – dus niet rondrennen, je bent hier om te vechten! Met verhoogde melee-weerstanden bieden gevechten een dieper heen en weer actiepatroon met meer kansen op outplays en last-minute comebacks. Spelers kunnen hun normale vaardigheid gebruiken, maar ultimates zijn uitgeschakeld.

Pronk met je bekwaamheid in de Bloodsport-ring en sta glorieus boven je verslagen tegenstanders in deze geheel nieuwe spelmodus – die morgen beschikbaar is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: