Home Gaming Blood West krijgt een bekende stemacteur voor hoofdkarakter

Blood West krijgt een bekende stemacteur voor hoofdkarakter

by Pim, Sel

Het team van Hyperstrange is verheugd aan te kondigen dat de iconische stemacteur Stephen L. Russell zich bij de cast voegt als de speelbare plunderaar van het spel! Stealth, horror, immersieve sim en FPS combineren allemaal om een interessant pakket te maken, nog specialer gemaakt door een legendarische toevoeging. Laat de man zelf je vertellen over zijn rol in deze nachtmerrie en krijg een nieuwe kijk op het laatste hoofdstuk van Blood West:

Het volgende deel van het verhaal van Blood West komt later dit jaar uit, wanneer het volledige spel op 5 december wordt gelanceerd. Het zal jouw tijd zijn om de bergen te verkennen als onze vervloekte scherpschutter, een regio die nog dodelijker is dan de mijnen en het moeras. Nieuwe monsters tonen vandaag voor het eerst hun gezicht, in de hoop dat je botten rammelen van anticipatie.

Stephen L. Russel staat bekend om zijn uitstekende werk als Garrett in de Thief-spellen, Corvo in Dishonored 2 en Nick Valentine in Fallout 4. Zijn stem voegt een nieuwe laag toe aan de gemene scenario’s van Blood West, waar onze scherpschutter commentaar zal geven op de vele snuisterijen, apparaten en verknipte wezens die hij tegenkomt. “Met elementen van uitdagende gameplay en stealth-mechanica, ben ik enthousiast om er deel van uit te maken. En ik hoop dat jij dat ook bent!”, zegt Stephen in een nieuwe aankondigingsvideo.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d