Home Gaming Blood Bowl 2: Campaign Trailer, Releasedatum en Twee Nieuwe Rassen Onthuld

Blood Bowl 2: Campaign Trailer, Releasedatum en Twee Nieuwe Rassen Onthuld

by Mark van Truijen

Na de introductie van de Chaos en Human teams in hun gameplay videos, worden vandaag de release-datum, twee nieuwe rassen en een nieuwe video over de solo campagne onthuld voor Blood Bowl 2, het vervolg op de videogame gebaseerd op Games Workshop’s beroemde bordspel dat American football met de fantasiewereld van Warhammer combineert.

Blood Bowl 2 zal op 22 september uitkomen voor PS4, Xbox One en PC. De game is een aantal weken uitgesteld om spelers op de launch de allerbeste next-gen Blood Bowl ervaring te kunnen bieden. Om spelers te bedanken voor hun geduld, krijgen zij een extra Blood Bowl 2 ras (inclusief eigen AI, design, vaardigheden en Star Players), de Lizardmen of de Wood Elves, tijdens de pre-order campagne op consoles en PC.

Meer informatie over de pre-order bonussen volgt binnenkort, en tot die tijd kunnen spelers genieten van een video die Blood Bowl 2’s campagne modus laat zien:

De campagne van Blood Bowl 2 is een voltallige, story-driven ervaring met diverse mechanics en verassingen die niet in de andere Blood Bowl 2 spelmodi voorkomen. Gedurende de eerste wedstrijden krijgen nieuwe spelers de basis uitgelegd, terwijl de cutscenes de centrale verhaallijn vertellen.

In deze spelmodus leid je je team naar de top, upgrade je je stadion en leer je alle mechanics kennen van de singeplayer tournament gameplay die nauw verbonden is met de lore van deze beroemde franchise.

Blood Bowl 2 komt op 22 september uit voor PS4, Xbox One, en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: