Home MoviesDVD/Blu-Ray Blijf in februari lekker thuis met DVD releases van Universal Home Entertainment

Blijf in februari lekker thuis met DVD releases van Universal Home Entertainment

by Mark van Truijen
Uni-feb19-1.PNG

JOHNNY ENGLISH 3: STRIKES AGAIN – 13 februari – UHD, Blu-ray en DVD
Rowan Atkinson is terug van weggeweest als de populaire geheimagent in Johnny English Strikes Again. Wanneer een cyber-attack de identiteit van alle actieve geheim agenten in Engeland ontmaskert, heeft het land nog maar 1 hoop. De geheimagent Johnny English wordt uit zijn pensioen gesleurd voor de grootste missie in zijn gehele carrière: hij moet vol de actie induiken om deze hyperintelligente hacker te ontmaskeren. English, een man met geringe skills en analoge methodes staat voor de uitdaging van moderne technologie en zal dat moeten overwinnen, want anders zal zijn missie de laatste van de Secret Service worden…

FIRST MAN – 20 februari – UHD, Blu-ray en DVD 
De Oscar®-winnende regisseur Damien Chazelle en megaster Ryan Gosling bundelen weer hun krachten om het adembenemende verhaal te vertellen achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en krijgen een intieme kijk op zijn perspectief op weg naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega’s en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis.

VERSAILLES SEIZOEN 3 – 13 februari – DVD + boxset seizoen 1 t/m 3
Louis heeft een einde gebracht aan de Gifaffaire en de oorlog tegen de Spaanse Nederlanden gewonnen. Het lijkt alsof niets zijn plannen tot verdere uitbreiding van zijn koninkrijk en macht over heel Europa in de weg kan staan. Deze idealen komen echter niet zonder een prijs, het volk is de betalingen zat en ongenoegen borrelt op. Zo ook in Versailles, waar Louis nieuwe uitdagingen voor zijn kiezen krijgt. Maintenon, zijn nieuwe maîtresse, laat hem sterker in zijn grootheid geloven, hetgeen zorgt voor zeer uiteenlopende meningen in de raad. Langzaam maar zeker neemt voor de koning de tolerantie van dit ongenoegen af, voor zowel zijn volk, protestanten en zelfs van de Paus. Ook hangt er een dreiging boven Louis: een mysterieuze gevangene wiens gezicht verscholen is achter een ijzeren masker. Vanaf 13 februari is het spannende derde en tevens laatste seizoen van Versailles te zien op DVD.

Uni-feb19-2.PNG

LAST KINGDOM SEIZOEN 3 – 13 februari – DVD + boxset seizoen 1 t/m 3
De tijd begint te dringen voor Koning Alfred (David Dawson) om de koninkrijken te herenigen. Zijn gezondheid gaat achteruit en zijn opvolging is onzeker, waardoor Alfred onze held Uhtred (Alexander Dreymon) inschakelt om hem te verzekeren dat zijn jonge zoon Edward (Timothy Innes) de volgende koning wordt. Ondertussen bewegen donkere krachten zich rond Uhtred en wanneer de Deense krijgsheer Bloodhair (Ola Rapace) aanvalt, moet Uhtred de strijdkrachten van Wessex ten aanval sturen. Uhtred neemt Bloodhair zijn mysterieuze geliefde gevangen: de onvoorspelbare tovenares Skade (Thea Sofie Loch Næss). Zij spreekt een vloek uit over hem waardoor zijn wereld wordt verwoest door het noodlot. In deze gevaarlijke tijden van bedrog en chaos, is Uhtred gevangen tussen zowel Deense als Saksische vijanden. Dit vormt een moeilijke keuze: als hij Alfred zijn missie achterwege laat, zou de toekomst van zijn Engelse volk voor eeuwig veranderen.

PAW PATROL V18: MACHTIGE PUPS – 13 februari – DVD
Vlieg mee met de machtige pups in deze gloednieuwe Paw Patrol film. Je favoriete pups zijn weer terug met 14 nieuwe avonturen. Als een gevallen meteoor de pups krachten geeft moeten zij op een superheldenmissie om burgemeester Humdinger en zijn neefje Harold te stoppen met het overnemen van Avonturenbaai!

Ook vanaf februari verkrijgbaar:

13 februari

  • Cloverfield Paradox – DVD, Blu-ray en als boxset seizoen 1 t/m 3
  • Here and Now – DVD
  • Nella The Princess Knight V3: Royal Request – DVD
  • Shimmer & Shine V8: Dance Like A Genie! – DVD

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: