Home Gaming Blade & Soul: Legacy of the Hongmoon Clan nu beschikbaar

Blade & Soul: Legacy of the Hongmoon Clan nu beschikbaar

by Jos Vis

De wind van verandering is aangekomen in het Aarden Rijk, want Blade & Soul: Legacy of the Hongmoon Clan is nu online. De grote update van NCSOFT voor Blade & Soul verhoogt de levels tot 60, introduceert 2 nieuwe klassespecialisaties voor elk van de 10 personageklassen, het Talent-systeem, de opeenvolging van de tempel van successie, een beperkte Battle Royale PvP-modus en meer.

Hier volgt een korte blik op wat elk van die middelen voor spelers betekent:

Nieuwe 60 level cap en Awakening: met meer power komen meer geweldige vaardigheden om vijanden te verslaan. Spelers die level 55 bereiken, hebben toegang tot de Awakening-quest ‘Legacy of the Hongmoon Clan’. Als je dit voltooit, wordt het nieuwe Talent-systeem ontgrendeld, waar spelers hun specialisatie nog verder kunnen aanpassen en bij het bereiken van level 60, een krachtige nieuwe vaardigheid ontgrendelt.

Successiehistorie: The Villainous Dowager Tayhu zet haar corrupte plannen voor macht voort. Spelers moeten deze agent van het kwaad achtervolgen om Gunwon City te redden. Bovendien is er een nieuw land te ontdekken met veel wilde beesten op Moon Refuge Island.

Shackled Isles Battle Royale: voor een beperkte tijd krijgt de populaire PvP-modus een aardachtige, rijk-achtige draai, omdat 20 krijgers de Shackled Isles PvP-grond zullen betreden, maar er zal er maar één weggaan. Spelers zullen moeten zoeken naar gezondheid en powerboost tijdens het vechten met elkaar en met boss-monsters.

En nog veel meer: ​​de update brengt een hoop balans en levenskwaliteitsveranderingen met zich mee, nieuwe systemen waarmee spelers voordelen kunnen halen uit hun collecties, het Cherry Blossom Treasure Trove-evenement en nog veel meer.

De volledige details van alle evenementen zijn beschikbaar op de officiële Blade & Soul-website. De update van Blade & Soul: Legacy of Hongmoon Clan is nu live.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: