Home Gaming Blade of Darkness snijdt op consoles, HD-upgrade voor pc

Blade of Darkness snijdt op consoles, HD-upgrade voor pc

by Jos Vis

Blade of Darkness, een heruitgave van de klassieke fantasy-actie-avonturentitel, vindt vandaag zijn weg naar Xbox en Playstation. Voorheen in sommige regio’s bekend als Severance: Blade of Darkness, krijgt de moderne versie een HD-behandeling op pc en binnenkort ook op Nintendo Switch. Bereid je voor op een klassiek verhaal over zwaard en tovenarij en waag je op elk systeem!

Chaos grijpt de wereld. De Central Kingdoms zijn niet langer veilig omdat de King’s Knights niet bestand zijn tegen de gevaren die boven de rijken opdoemen. Orks zwermen over de wegen en vreemde beesten zoeken naar prooi in de duisternis. Hoop schuilt in legendes als Ianna, moeder van alle levende wezens, ooit een machtig zwaard gaf aan een uitverkoren held om zich in de afgrond te wagen en het kwaad te verslaan. Maar die verhalen zijn nu verleden tijd. De wereld heeft een nieuwe kampioen nodig, die het mes zal hanteren en de vijand zal vernietigen… dit keer voor altijd.

Blade of Darkness is terug – dit keer op twee laatste generaties Xbox- en PlayStation-consoles. Deze nieuwe versie wordt geleverd met een HD-textuurupdate, die ook op pc aankomt. De upgrade komt binnenkort naar de Nintendo Switch. Kies een van de vier helden en versla het kwaad in een spel dat sommigen de vader van zielen noemen (de originele versie kwam 8 jaar voor Demon’s Souls uit).

Herbeleef de nostalgie of zie hoe de geschiedenis van videogames werd vervalst. Ervaar de originele gameplay en het verhaal met alle functies waaraan moderne spelers de afgelopen jaren gewend zijn geraakt. Deze omvatten opgeschaalde texturen, verbeterde anti-aliasing, herwerkte camera- en gamepad-ondersteuning.

Spelkenmerken

  • Vier speelbare personages – Kies je kampioen van Ianna — Tukaram, de barbaar; Naglfar, de dwerg; Sargon, de ridder; of Zoe, de Amazone – elk met unieke sterke en zwakke punten en vechtvaardigheden, terwijl je je een weg baant door een met bloed doordrenkte zoektocht om de wereld te redden van de krachten van Chaos.
  • Bloederige en bloederige gevechten – Leer vernietigende combo-aanvallen en gebruik ze om je tegenstanders in stukken te snijden. Hak de ledematen van je vijanden af en gebruik ze als wapens!
  • Een gedetailleerde en duistere fantasiewereld – Vecht tegen orcs, trollen, golems, demonen, skeletten en talloze kwaadaardige vijandelijke wezens terwijl je verraderlijke tombes, bevroren forten, demonische torenspitsen, woestijnen, tempels en paleizen verkent.
  • Interactieve omgevingen – Vernietig in-game objecten met vuur of je vuisten terwijl je puzzels oplost en vallen onschadelijk maakt die fysica, hydraulische systemen en dodelijke vallen combineren!
  • Nieuwe HD-graphics voor een genrebepalende game – We brengen Blade of Darkness graag weer tot leven, nu in full HD. Het is een blijvende klassieker die ten tijde van de release veel games in het actie-avontuurgenre inspireerde door zijn benadering van gevechten.

Blade of Darkness is beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en 5, Windows-pc en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: