Home Gaming Blade Assault nu beschikbaar op Steam

Blade Assault nu beschikbaar op Steam

by Jos Vis

Blade Assault, een roguelite-platformgame boordevol actie die wordt gepubliceerd door NEOWIZ en ontwikkeld door Team Suneat, wordt vandaag officieel gelanceerd op Steam met zijn 1.0-versie. Boordevol content, inclusief de spannende slotact, nog nooit eerder vertoond in Early Access, is Blade Assault de volgende geweldige actieroguelite van de uitgever van Skul: The Hero Slayer.

De volledige versie wordt gelanceerd met drie speelbare personages – Kil, Jenny en Darcy, elk met hun eigen unieke speelstijl en kenmerkende wapens. Er zijn meer dan 200 verschillende items, van Cores tot Gears, en Enhanced Weapons om je personages mee uit te rusten om het op te nemen tegen de monsters die de wereld van Blade Assault overspoelen. Met 3 nieuwe eindbazen (waardoor het totaal op 7 komt) en het “einde” van het spel dat nu is toegevoegd, evenals het vriendschapssysteem waarmee je vrienden kunt maken en beloningen kunt verdienen met de NPC’s van het spel – er valt heel wat te ontdekken in deze door cyberpunk aangedreven pixelwereld.

En als het je lukt om de grote slechteriken neer te halen en het spel te verslaan? Het Assault-niveau zal je macht testen met zijn eindeloze golven van vijanden in de harde modus die zijn ontworpen om zelfs de meest ervaren spelers uit te dagen.

Dit alles, en ja, er zullen in de toekomst nieuwe personages, bazen en wapens worden toegevoegd en meer details zullen volgen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: